Nyeste artikler
Se alle
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-deltager med i ny musikvideo

Det er en velkendt og velskåret kvinde, der i musikvideoen indtager natklubben.

Den helt nye, danske artist Kasper har for kort tid siden udgivet sin debutsingle ‘Øjne på dig’ og en tilhørende musikvideo. I videoen bliver der blandt andet hvisket i ørerne og danset tæt med en velkendt babe fra anden sæson af ‘Ex on the Beach’. Kasper havde nemlig kapret Amanda Mogensen, der var med i reality-programmet sidste år, til at være med.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

–  Der var flere årsager til, at jeg valgte at sige ja til at medvirke. Blandt andet, fordi det var noget helt nyt og noget, jeg ikke havde prøvet før, og fordi jeg med glæde vil hjælpe, hvor jeg kan. Og så elsker jeg da at stå foran et kamera. Alt i alt var det en pisse fed oplevelse og skide sjovt at prøve, siger Amanda med et smil til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christiane har fundet ny fyr

Optagelserne til musikvideoen foregik på Amandas arbejdsplads Heaven Nightclub i Glostrup. I musikvideoen spiller Amanda en pige på en natklub, som stjæler alle fyres opmærksomhed. Da hun træder ind i lokalet, lægger sangeren Kasper straks mærke til hende, og han gør, hvad han kan for at komme i kontakt med hende.

LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Skal være alenemor

– Vi prøvede at fremføre fortællingen i sangen. Handlingen i musikvideoen er Kaspers ide, siger den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager.

Amanda og Kasper lærte hinanden at kende, før musikvideoen blev til, da Kasper også er fotograf og i den sammenhæng har taget billeder af Amanda. De mødte hinanden til flere foto shoots, og i den forbindelse spurgte han, om Amanda kunne være frisk på at være med i musikvideoen til hans nye single.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

– Måske kommer vi til at arbejde sammen igen på et tidspunkt, fortæller Amanda.

‘Øjne på dig’ gik direkte ind på Spotifys egen playliste over nye, danske hits. Herunder kan du se musikvideoen. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.