Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach'-Kristian har amerikanske rødder og bor i Amsterdam. I den græske villa får han senere besøg af Silvia og Elisabeth, som også er udlandsdanskere (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Ex on the Beach’-Elisabeth: Derfor ville jeg ikke have sex med Kristian

Selvom deltagerne i villaen pressede på, overvejede Elisabeth på ingen måde at være sammen med Kristian seksuelt.

Der er vist ingen tvivl om, at der er flirt i luften mellem Kristian og Elisabeth i ‘Ex on the Beach’. Mens mange af de andre par har haft op-og nedture, har Kristian og Elisabeths romance kun gået den rigtige vej, og de er efterhånden blevet meget glade for hinanden.

Alligevel har Elisabeth og Kristian taget det meget stille og roligt og ikke haft sex – imodsætning til mange af de andre par. Meget tyder på, at Kristian er klar, men selvom Elisabeth får en del stikpiller, holder hun fast i, at det ikke kommer til at ske i villaen. Nu forklarer hun hvorfor:

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

LÆS OGSÅ: Nyt par? Danske realitystjerner dater

– Jeg overvejede ikke at være sammen med Kristian. Vi var så glade for hinanden, og selvfølgelig var lysten der, men jeg havde gjort det klart for Kristian, at vi ikke ville komme til at lave noget inde i villaen. Jeg har meget respekt overfor min familie og mine dansepiger, og jeg værner meget om mit privatliv og dem, jeg holder af. Jeg tænker også meget på min fremtid og på, at jeg skal kunne stå inde for mine handlinger og ikke såre andre og at kunne se mig selv i øjnene, forklarer Elisabeth og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

– Som jeg også siger derinde, så kan jeg godt lide, når fyrene skal arbejde lidt for mig. Jeg er meget kræsen, og det tager lang tid for mig at få følelser for en fyr. Derudover går lang tid, inden jeg laver noget med en fyr. Sådan er det udenfor villaen, og sådan er det også for mig, når jeg er inde villaen. Det er hårdt arbejde.

Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.