Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach'-Kristian har amerikanske rødder og bor i Amsterdam. I den græske villa får han senere besøg af Silvia og Elisabeth, som også er udlandsdanskere (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Ex on the Beach’-Elisabeths svære valg: Kristian eller Jeppe?

Nu afslører Elisabeth, hvem af de to fyre hun var mest interesseret i.

Det lykkedes Kristian at blive valgt til at sove sammen med Elisabeth i suiten i gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’. Det viste sig dog at komme som lidt af overraskelse for Jeppe, der havde ladet sin tandbørste stå fra natten før, fordi han havde regnet med endnu en nat med sin eks.

Der er derfor ingen tvivl om, at de to fyre begge var interesserede i den dansk/amerikanske babe, men hvem er Elisabeth selv mest interesseret i? Det løfter hun nu sløret for.

LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag

– Som jeg også siger i afsnittet, så var jeg glad for Jeppe, og jeg ville nok aller helst sove med ham. Jeg havde dog ikke lyst til at blive for tæt med Jeppe og dermed muligvis udelukke at få et godt forhold til de andre fyre. Derfor valgte jeg at spørge Kristian, om han ville sove med mig i suiten, fordi det var en super god måde at lære hinanden bedre at kende på. Så sad folk ikke og lavede ansigter af at man snakkede sammen, så det var rart at kunne være alene, forklarer Elisabeth, men fortsætter så:

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Så vild var aftenens ‘EOTB’-fest

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

– Jeg tænkte dog på daværende tidspunkt, at flirten kunne udvikle sig til mere med hverken Kristian eller Jeppe. Jeg var slet ikke interesseret i nogen af dem på mere end vennebasis. Jeg tænkte mere, at jeg bare gerne ville have lov at se det hele an og have det sjovt uden at blive for afhængig af en fyr derinde. Jeg vidste jo ikke, om der kom en ind senere, som jeg ville blive helt vild med. Jeg var dog lidt bekymret for, om Kristian eller Jeppe ville blive lidt for interesseret i mig, for jeg ønskede kun at være venner med dem.

LÆS OGSÅ: Julie om ‘Ex on the Beach’-exit: Det var en lettelse

Se, hvordan det går Elisabeth, Kristian og Jeppe i ‘Ex on the Beach’, når næste afsnit ruller over skærmen søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

Se eller gense desuden klippet herunder, hvor Jeppe bliver smidt ud af suiten:

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.