Nyeste artikler
Se alle

‘Ex on the Beach’-Frederik afslører: Klar til mere tv

Meget tyder på, at vi inden længe får Frederik at se på skærmen igen.

I sidste sæson af ‘Ex on the Beach’ tonede Frederik Skovbjerg frem på skærmen. Her blev han kærester med Fie Laursen, og de to fortsatte med at være sammen efter hjemkomsten, hvor de også flyttede sammen, fik fælles hund, bil og kærestetatoveringer.

Forholdet holdt dog ikke, og for tre måneder siden gik de to hver til sit, og 1. maj flyttede Frederik ud af den fælles lejlighed, selvom de oprindeligt havde aftalt, at de fortsat skulle bo sammen indtil de tre måneders opsigelse var overstået. Den pludselige flytning skyldtes ifølge Fie, at Frederik havde været hende utro og angiveligt også, fordi han havde truet hende efter bruddet. Frederik flyttede derfor hjem til sine forældre, men nu har han igen fået styr på boligsituationen:

LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Ex on the Beach’-babe har været sammen med Frederik

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik deler sit syn på at se sin daværende kæreste Fie have sex på tv

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Jeg har endelig fundet et sted at bo. Jeg er flyttet til Østerbro sammen med en roomie, så nu er der bare styr på det. Det er dejligt, og det kører bare. Der er ikke noget nyt med kærlighedslivet. Jeg hygger mig og tager det stille og roligt. Jeg har ikke travlt og noget, jeg skal nå, så jeg tager en dag ad gangen, fortæller han til Realityportalen.dk, hvorefter han forklarer, at vi formentlig snart kan glæde os til at se ham på tv igen:

– Muligvis kommer jeg tilbage til skærmen. Jeg har i hvert fald snakket med nogle forskellige, så det kan godt være, der kommer mere med mig. Det kan godt være, der sker noget med mig senere på året – måske næste år faktisk. Jeg har i hvert fald nogle aftaler med nogen, så det er lige, hvad jeg siger ja eller nej til. Men jeg tror, der kommer mere, lyder det hemmelighedsfuldt fra Frederik.

Se hele interviewet med Frederik øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvordan hans forhold til Fie er.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.