Nyeste artikler
Se alle
Asbjørn Nielsen til premierefest fpr 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen.)

‘Ex on the Beach’-hunk efter programmet: Folk kalder mig klam og arrogant

Ikke alle synes godt om Asbjørn, der efter at have været med i reality-programmet kan læse lidt af hvert om sig selv.

Asbjørns markante personlighed og sjofle kommentarer om sig selv og de andre deltagere, heriblandt især pigerne, i villaen, kan for tiden opleves i ‘Ex on the Beach’. Men først nu, mærker han, hvordan omverden modtager den opførsel. Han føler, at nogle misforstår ham.

– Jeg har meget selvtillid, men som det ser ud på tv, så tror jeg, at jeg er en form for gud, hvilket jeg bestemt IKKE er, siger Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

– Jeg har jo sygt meget selvironi, og jeg tager så meget pis på mig selv. Jeg ved jo for eksempel godt, at jeg ikke ender i en trekant, som jeg siger i sync. Så når jeg står og siger det, så står jeg jo decideret og gør grin med mig selv. Det, synes jeg selv, er genialt, men udefra kan det desværre ligne, at jeg er arrogant og selvglad, uddyber han.

LÆS OGSÅ: AV! Amanda om at se kæresten dele hede følelser med Emma på tv

Ikke alt vises i ‘Ex on the Beach’

Asbjørn har ikke modtaget negative beskeder på Facebook og Instagram, men han har til gengæld kunne læse om sig selv på blandt andet platformen Jodel.

– Jeg kan se, at mange synes, jeg er klam, arrogant og en nar. Hvis mine venner ikke kendte mig, så ville de 100 procent sige det samme. Men folk glemmer, at der er forskel på tv og virkelighed.

LÆS OGSÅ: Tobias er tilbage på ‘Paradise’: Jeg var bange 

Dog påvirker det ham ikke, at der bliver skrevet, som der gør, for det er livet ifølge Asbjørn for kort til. Og med tiden har han valgt at lukke ned for at læse kommentarerne. Modtager han noget på Instagram, sletter han beskederne, da folk må starte en ordenlig dialog med ham, hvis de vil have svar.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE: Kan Oliver tilføje endnu en kvindelig gæst på sin liste?

– Der er andet i mit ordforråd end klamme kommentarer. Jeg er sgu også en person med følelser, og jeg synes, at man kun ser halvdelen af min personlighed i sync i ‘Ex on the Beach.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.