Nyeste artikler
Se alle
Jeppe Bjerregaard, 23 (Foto: Lykke Buhl)

‘Ex on the Beach’-hunk: Gider IKKE tale med Jill

Den tidligere deltager i 'Ex on the Beach' Jeppe er ikke bleg for at indrømme, at han og Jill ikke taler sammen længere - og heller ikke er interesseret i det.

Stemningen mellem de tidligere deltagere i ‘Ex on the Beach’ Jeppe og Jill er bestemt ikke ligeså glohed, som den var, da de to begge var indlogeret i villaen.

Seere af programmet husker måske, hvordan Jeppe udtalte sig noget uheldigt, dagen efter han og Jill havde haft sex. Her nævnte han nemlig, at han ikke ville holde sig tilbage fra en ny pige, hvis der dukkede noget spændende op – og den kommentar faldt ikke i god jord hos Jill. Samme aften som Jill forlod villaen, havde Jeppe da pgså sex med Sidsel, en anden af villaens beboere, og det satte et endegyldigt punktum på forholdet mellem de to.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

Gider ikke hinanden

Nu har nysgerrige Instagram-følgere spurgt Jeppe, om han stadig taler med Jill, og hertil svarer han:

– Jeg taler ikke med Jill længere. Jeg ved ikke lige… Der har været nogle kontroverser, svarer han med et glimt i øjet og uddyber:

– Jill og jeg taler ikke sammen, fordi vi ikke gider, tror jeg. Jeg gider ikke tale med hende, og jeg tror heller ikke, hun gider at tale med mig. Jeg magter det ikke, du ved. Hun lever sit liv, og jeg lever mit.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Da Jeppe drog mod ‘Ex on the Beach’-villaen, tog han afsked med sin daværende store kærlighed – nemlig katten Molly. Og om Jeppes kærlighedsliv er blevet bedre siden da, tyder det ikke på at dømme ud fra hans Instagram-story. Her sender ham tommelfingeren et langt stykke mod syd, da en følger spørger, hvornår han sidst har haft en flirt.

og have det sjovt, og det virker bare lidt som om, han var der for at blive kendt. Jeg stoler i hvert fald ikke på ham mere, jeg synes, det er langt ude, lyder det fra Fie Laursen i DPlay-programmet ‘Efter Ex’.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.