Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes fra 'Ex on the Beach' 4. (Foto: Janus Nielsen.)

‘Ex on the Beach’-hunk: Lige dér knækker filmen for mig

Nicklaes har ikke før oplevet en person lave splid på den måde, som Mikkel gør.

Sammen med den nye pige Line får Mikkel en masse magt, da tabletten giver besked om, at de to må bestemme, hvad der skal ske resten af aftenen. Dermed må de også bestemme, hvem der skal sove sammen med hvem.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan gik det Louise og Victor hjemme i Danmark

Dét udnytter Amandas ex Mikkel til fulde. Han får på meget kort tid lavet et masse splid, hvilket ender med at få især Nicklaes’ temperament i kog.

– Jeg har haft en kort lunte hele mit liv, men det var mest da jeg var yngre, det var slemt. Men når en person som Mikkel kommer har til hensigt at ødelægge mit forhold og køre på mig, så er det svært ikke at blive vred, fortæller Nicklaes til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fyret efter kontroversielle udtalelser

Faktisk har Mikkel igen og igen udtalt, at han gerne vil splitte Amanda og Nicklaes, og på den aften, hvor han får lidt ekstra magt, ligger han ikke skjul på, hvad planen er. Faktisk morer han sig med planen.

Mikkel fortæller også gerne, hvorfor han prøver at få planen til at lykkes.

LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op 

– Hvem har lyst til ar gå op og ned ad en eks, som man har været så meget igennem med? Jeg havde ikke følelser for Amanda, men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det var vildt akavet og hårdt, så det ville da være vildt dejligt, hvis det stoppede, siger han til Realityportalen.

Nicklaes og Mikkel forsøger at tale ud om aftenens store konflikter, men det ender med, at Nicklaes bliver provokeret og er nødt til at gå for at undgå at være voldelig.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

– Mikkel sidder og griner mig lige op i ansigtet, da jeg konfronterer ham med det, og det er der, filmen knækker for mig. Jeg vælger at forlade samtalen, da jeg kender mig selv og ved, det var det bedste at gøre. Både for Mikkel og min egen skyld. Hans barnlige opførelse er ikke noget, jeg er vant til, og det var nok derfor, jeg slet ikke kunne håndtere det, forklarer Nicklaes.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 

Herunder kan du se Nicklaes og Mikkels skænderi. Se hele afsnittet på Dplay. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.