Nyeste artikler
Se alle
Mark fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke mine typer

Når det gælder pigerne i villaen, så tager Mark det helt med ro. Nu fortæller han hvorfor.

Det er som om, at ingen af pigerne for alvor slår benene væk under Mark, der er en af de nyere gæster i villaen. Nu lægger han kortene på bordet og fortæller, hvordan han havde det lige fra hans ankomst.

– Pigerne var mega søde og sjove, men de var slet ikke mine typer. Jeg havde overhovedet ingen følelser, da jeg var inde i villaen, og måske er det også derfor, jeg bliver fravalgt. Den eneste, der er min type, er Emma, siger Mark om tiden i Brasilien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks

Nej til extensions og kunstige negle

Han er ikke i tvivl om, hvilke typen pige, han falder for.

– Når det gælder udseendet, skal hun helst være all around naturlig og ikke have lange, falske negle eller lange extensions og have meget makeup på. Selvfølgelig må hun godt dulle sig op, men det skal helst kun være i forbindelse med arrangementer som nytår og fødselsdage, forklarer Mark til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Tessie trækker sig: Mit hjerte er knust

– Det skal dog siges, at jeg synes, alle pigerne var fantastiske på hver deres måde, og at jeg ikke har noget imod nogle af dem. Det skal understreges, tilføjer han.

Mark havde ikke lyst til at bruge tiden på sidde i krogene og tale om følelser, som mange af de andre deltagere brugte noget tid på. I stedet besluttede han sig for at få en fed oplevelse ud af opholdet og hygge sig med drengene og pigerne på et venskabeligt plan, og flere af dem ses han med i dag.

LÆS OGSÅ: OMG! Her er den nye gæst på ‘Paradise Hotel’

Det var heller ikke målet at finde kærligheden i ‘Ex on the Beach’.

– Jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke var med for at finde nogle former for kærlighed. Alt, hvad der hedder følelser, blev lagt på hylden hjemme i Danmark, inden jeg rejste.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indrømmer: Jeg var mere interesseret i Silke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.