Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

‘Ex on the Beach’-hunk taler ud om misbrug i DR-program

Man kommer helt tæt på 'Ex on the Beach'-fyren i det nye DR-program.

I anden sæson af ‘Ex on the Beach’ indtog YouTuberen Oliver Bloch programmet med et brag under en fest, hvor han hurtigt ragede uklar med villaens øvrige beboere, fordi han ikke fortalte sandheden under legen ‘Sandhed eller tablet’. I programmet så man en kæk side af Oliver, som man ikke kom helt ind under huden på.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om alvorlig sygdom: Bundet til kørestol

Men det gør man til gengæld i det nye DR3-program ‘Vin, heroin og ubetinget kærlighed’, hvor Oliver og hans mor fortæller åbent om morens misbrug igennem hans barndom, som ikke altid har været helt nem. Til gengæld har der aldrig manglet kærlighed, og Olivers største drøm er da også at kunne tjene nok penge til at forsørge både ham selv og sin mor.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne i dyb sorg efter fødsel

Han taler også om sin egen OCD, som han begynder at tage alvorligt og gå i behandling for, og så følger man hans kamp for at balancere mellem drømmen om at kunne leve af at være influencer og også at skulle betale sine regninger.

Se et sammenklip af Olivers optræden i ‘Vin, heroin og ubetinget kærlighed’ herunder, og se med på DR3 onsdag kl. 21.00 eller på DRTV.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.