Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes og Amanda flask pladask for hinanden i 'Ex on the Beach'. De bestod samtlige parforholdsprøver, både jalousi, udspekulerede ekskærester og rygter, der florerede i villaen. Da Amanda forlod villaen, var der ikke et øje tørt, og Nicklaes lovede hende guld og grønne skove, når de begge vendte hjem til Danmark. Indtil videre er alle løfter blevet indfriet, og parret er gladere end nogensinde før (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-hunk vil fri: Nu er jeg jo varmet op

Af begejstring og mest for sjov går Nicklaes på knæ for Amanda, da hun vender tilbage til 'Ex on the Beach' som brud. Men han har planer om at gøre alvor ud af det en dag.

Amanda har været væk fra villaen i seks dage, og i løbet af den tid er det ikke lykkes andre babes at stjæle så meget som en lille smule af Nicklaes’ hjerte.

LÆS OGSÅ: Så du ‘Ex on the Beach’-Louise løbe ind i vinduet? Hun var ikke den eneste

– Jeg ser med det samme, at det er min prinsesse, der kommer gående. De lange ben kan man ikke tage fejl af, og hvem ellers skulle giftes end mig og hende?, siger Nicklaes om øjeblikket, hvor han ser, at Amanda vender tilbage i villaen forklædt som brudt.

LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

Han var egentlig nået til et punkt, hvor han ikke længere var helt så glad for livet i ‘Ex on the Beach’ og var selv klar til at pakke sine ting og rejse hjem til Danmark og til Amanda. For Nicklaes var det derfor ikke skræmmende, når tabletten plingede, og en deltager skulle hjem.

– Så at hun stod der med brudetøj på og lignede en million, var jo fantastisk. Jeg blev overlykkelig, jeg havde i flere dage håbet på, at hun ville komme ind igen, men jeg var begyndt at miste håbet i takt med, at dagene gik.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere

Det ses da også tydeligt, at Nicklaes er meget glad for at se sin kæreste, som han straks vælger at gå på knæ for. Det bliver dog ved et ‘Ex on the Beach’-bryllup, men nu ved han, hvad svaret er, hvis han en dag vil fri til Amanda i deres virkelige liv i Danmark.

– Jeg tænker, vi lige giver den et år eller to, før jeg hopper på knæ herhjemme. Men dagen skal nok komme, nu er jeg jo varmet op, kan man sige.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.