Nyeste artikler
Se alle
Jeppe (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

‘Ex on the Beach’-Jeppe: Jeg frygter én af mine eks’er

Der er særligt én eks, som Jeppe frygter i villaen.

En ny sæson ‘Ex on the Beach’ ruller over skærmen netop nu. 20-årige Jeppe fra Sindal er en del af villaens startcast, og han erkender, at han særligt har én ekskæreste, som han bestemt ikke håber på at se på Mauritius:

– Der er én eks, jeg frygter. Det er en ungdomskæreste, så vi har ikke følelser for hinanden – jeg har i hvert fald ikke. Det ville være træls, hvis hun kom ind i programmet, fordi hun ved så meget om mig som person, og det gør de andre deltagere ikke. De har ikke set mit sande jeg, og det skal de heller ikke, hvis jeg kan undgå det, forklarede Jeppe til Realityportalen.dk, da vi mødte ham under optagelserne på programmet.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften

– Hvis jeg får muligheden for at køre folk over, så gør jeg det. Jeg har heller ikke tætte relationer til særlig mange mennesker derhjemme, jeg kan simpelthen ikke lide det. Jeg kan ikke lide at være sårbar, og at folk har nogen hemmeligheder på en – det gider jeg ikke. Så hellere holde tingene for mig selv. Men nu må vi se, fortsatte han og tilføjede, at han er på god talefod med de andre af hans tidligere flirts, så han har det fint med, at de tjekker ind.

LÆS OGSÅ:Monique og Mark i åben krig og Statsforvaltningen

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor sagde jeg ja til ‘Ex on the Beach’

Drømmekvinden er en disney-figur

Jeppe har aldrig haft en seriøs kæreste, og han havde heller ikke planer om at finde hende under ‘Ex on the Beach’. Han har dog et klart billede af, hvordan hans drømmekvinde ser ud:

– Jeg kan godt lide en lille blondine, sådan lidt prinsessefilm-agtigt. Hun må gerne minde mig om en Disney-film. Jeg kan egentlig også godt lide kvinder med former. Det er faktisk sjældent, jeg har fundet en pige, der ikke er flot, men hun må gerne have et eller andet særpræg, som mellemrum mellem tænderne eller noget, forklarede han under interviewet på Mauritius og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

– Personlighedsmæssigt skal hun bare ikke være for irriterende, og så skal hun have samme syn som mig på verden rent samfundsmæssigt. Folk skal ikke se tingene for gammeldags.

Se ‘Ex on the Beach’ søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.