Nyeste artikler
Se alle
Jeppe (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

‘Ex on the Beach’-Jeppes hawaii skjorter er til salg

At Jeppe Risager fra 'Ex on the Beach' er vild med hawaii skjorter er ikke en overraskelse, men nu skal andre også have glæde af dem.

Jeppe Risager fra ‘Ex on the Beach’ er kendt for at have sin egen stil. Da vi så ham første gang i sæson 2 af ‘Ex on the Beach’ var det både med neglelak på fingrene, en stor joker tatovering på armen og altid iført hawaii skjorter. Nu sælger Jeppe ud af sine skjorter, men det er ikke dem, han har hængene i det private tøjskab, nej, han har såmænd startet en produktion af festlige skjorter, det fortæller han til Realityportalen.

– Jeg er hoppet lidt af de sociale medier her på det sidste, da jeg har haft travlt med start af eget firma. Al min tid er i mit tøj, som kommer ud i start 2020.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Jeg elsker selvfølgelig Sara

Jeppe har selv designet skjorterne og brugt meget tid på det.

– De ligger hos mig i næste uge, og så begynder salget om to uger. Jeg har selv designet det hele fra bunden og brugt meget tid på det, så jeg håber, at folk kan lide det.

I den første prototype af de nye skjorter har Jeppe lagt vægt på farverne.

Prototype af Jeppes nye kollektion af skjorter (Foto: Privat)

– Jeg vil gerne se, om man kan smide lidt farve på det kedelige sort og hvidt. Jeg har siddet mange dage med den, og så til sidst kom jeg frem til denne (se billede i artiklen). Jeg er meget stolt af den.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med kæresten

Til at begynde med vil der være to forskellige skjorter, men efterhånden, som Jeppe mærker folks interesse, er det planen, at der skal være 12 forskellige skjorter per kollektion, fortæller Jeppe til Realityportalen.

– I første omgang er der to skjorter, det er ikke meget selvfølgelig, men har gjort det på grund af, jeg gerne vil høre, hvad folket tænker.

Jeppe vil i starten af næste uge offentliggøre en Instagram-profil, hvor man kan følge hans nye forretning.

LÆS OGSÅ: Fik VILD investering i ‘Løvens Hule’: Sådan er det gået siden

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe drømmer om at blive diplomat

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.