Nyeste artikler
Se alle
Alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’ sæson tre, hvor de to mødte hinanden. Det søde (og ikke mindst anstændige par) så hinanden igen efter programmet, da Kristian som en overraskelse tog hele vejen til Caribien for at overraske Elisabeth. Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende. I dag er parret fortsat venner, selv om vi var mange, der fællede en lille tåre over, det ikke blev til mere end det (Foto: Privat).

‘Ex on the Beach’-Kristian: Finder ikke sammen med Elisabeth igen

Der er gået tre måneder, siden Kristian var i Caribien, og nu fortæller han, hvordan forholdet mellem dem er i dag.

Selvom alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’, endte det langtfra lykkeligt, da vi i gårsdagens afsnit af ‘Efter Ex’ så Kristian besøge Elisabeth i Caribien.

Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-stjerne åbner op om sygdom: Bundet til kørestol

Nu er der gået tre måneder, siden Kristian besøgte Elisabeth i Caribien i ‘Efter Ex’, og han fortæller nu, hvordan det er gået dem efterfølgende:

– Elisabeth er en super skøn pige, vi er gode venner og snakker stadig meget sammen. Vi så hinanden til premiere på ‘Ex on the Beach’, hvor vi hyggede os super meget og snakkede rigtig godt som venner, Elisabeth, Julie og jeg havde også en hyggelig aften i Tivoli sammen efterfølgende. Det er nu to måneder siden, vi så hinanden sidst, og jeg er blevet afklaret med mine følelser, og at vi kun er venner. Det har jeg det super godt med, og som det ser ud nu, kommer vi ikke til at finde sammen igen. Det er vi begge to enige om, fortæller Kristian til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

SE BILLEDET: Reality-babe har født

Vi er meget forskellige

Kristian mener, at der var mange ting, som gjorde, at det ikke var det samme, da han besøgte Elisabeth i Caribien, og det ikke fungerede mellem dem udenfor villaen. Afstanden er en af årsagerne, men han  peger også på, at livet i tv-programmet var en boble, og verden udenfor er bare ikke det samme. Derfor er han nu enig i, at Elisabeth tog den rigtige beslutning.

–  Vi har lært hinanden bedre at kende efterfølgende, og selvom vi er rigtig ens på mange punkter, er vi også meget forskellige. Det er slet ikke en dårlig ting, vi skal bare ikke være sammen som kærester, og det er helt okay. Jeg tror bare, at de ting, som vi vil med vores liv lige nu, er forskellige. Det var meget svært for mig at se, mens jeg var i Caribien, men jeg kan se nu, at det er for det bedste, fortsætter han og tilføjer:

– Jeg er single nu, men jeg leder ikke rigtig efter kærligheden lige nu, da jeg vil gerne fokusere på nogle andre ting. Men hvis kærligheden kommer, så kommer den, og så ville jeg da selvfølgelig ikke være ked af det.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden

WOW! Vild forvandling hos ung mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.