Nyeste artikler
Se alle
Liv fra 'Ex On the Beach' til Vi elsker 90'erne (Foto: Michael Stub).

‘Ex on the Beach’-Liv åbner op: Jeg ville gerne være kærester med Tabita

Tabita ville gerne "omvende" Liv, men da Liv var klar til at springe ud i forholdet, blev hun skuffet.

Det var et ganske særligt venskab, der spirrede mellem Liv og Tabita, da de lærte hinanden at kende for rullende kameraer i Kanal 4-programmet ‘Ex On the Beach’. De forklarede selv venskabet med, at de havde fundet en særlig kemi med hinanden, fordi de begge gemte på en hård fortid med misbrug og svigt.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er ‘Ex on the Beach’-babes klar til porno?

Siden er venskabet kun vokset med venindetatoveringer og flytteplaner, men så begyndte rygterne at florere: Var Liv og Tabita mere end venner? Selv var de to realitybabes da også gode til at sætte fut i rygterne, da de ofte på deres sociale medier hentydede til, at der var en romantisk og seksuel relation imellem dem.

– Vi laver bare lidt pis med det hele, vi er bare virkelig gode venner. Hvis jeg kunne få Liv omvendt, så ville jeg hundrede procent prøve, men det tror jeg sgu ikke kommer til at lade sig gøre, har Tabita tidligere fortalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Liv og Tabita tager en tårevædet afsked, da Liv skal forlade ‘Ex On the Beach’-villaen

LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse

Dengang lød forklaringen, at det bare var sjovt at prikke til alle dem, der troede, at Liv og Tabita var mere end bare venner, når de to veninder eksempelvis postede en letpåklædt kyssevideo.

Men nu afslører Liv til Realityportalen, at hun faktisk dengang begyndte at overveje, om ikke der skulle være mere i mellem hende og Tabita, på trods af at det i starten kun var Tabita, der var frisk på at udvide venskabet til det seksuelle og romantiske.

– Jeg tror, vi spillede lidt på det der med at være kærester i starten, og så tror jeg, at jeg lidt godt selv kunne lide idéen om det og tænkte, at det kunne faktisk være ret fedt at have en pige som kæreste, forklarer Liv.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

Hun kyssede med andre

Der var dog en særlig grund til, at Liv slog tankerne om at gå fra venner til kærester væk igen.

– Jeg kunne se, hvor meget hun var sammen med andre, hun festede for meget med andre, og så tænkte jeg, at vi kan sgu ikke blive kærester – med et smil på stadig. Jeg har det sådan, at hvis jeg skulle være sammen med hende, så skal hun ikke sådan kysse med alle mulige andre fyre, forklarer Liv, der understreger, at der ingen sure miner er mellem de to veninder, som altså holder relationen til blot et venskab for nu.

Liv betegner stadig sig selv som mest til fyre, og det var nok også derfor, hun først lige skulle vende sig til tanken om et romantisk forhold til veninden Tabita.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

– I starten var jeg ikke åben for det, fordi det var bare så uvant for mig, jeg har jo ikke prøvet det før. Men så har jeg bare haft så meget besvær med fyre, så jeg tænkte, at det kunne være en rigtig god idé at springe ud i det med Tabita, også nu vi er så gode venner, og fordi jeg kendte hende så godt, forklarer Liv.

Men selv om det ikke blev til mere end et stærkt venskab med Tabita, så håber Liv stadig på at finde kærligheden – og formentlig nok i en mand.

– Jeg har været single i fire år, jeg gider det ikke mere, lyder det med et højt grin fra Liv.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe om svær fortid: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv afslører fortid med hash og heroin

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.