Nyeste artikler
Se alle
Mark er tilbage i 'Ex on the Beach', og han har taget sig nogle forbehold for at holde længere i villaen denne gang (Foto: Lykke Buhl).

’Ex on the Beach’-Mark afslører: Sådan undgår jeg at blive sendt hjem

Mark har forberedt sig, så han undgår at ryge lige så tidligt ud af villaen, som han gjorde i anden sæson.

Da Mark var med i anden sæson af ’Ex on the Beach’ var han den første, der blev smidt ud af villaen og hjem til Danmark.

Det har selvsagt givet anledning til refleksion hos Mark om, hvad der skal ændres i forhold til sidste sæson, så seerne kan få fornøjelsen af ham lidt længere i denne tredje sæson.

– Jeg var for meget fremme i skoene sidst. Jeg kan godt lide drama og diskussioner, men det var nok det, der gjorde, at jeg røg så super hurtigt sidst. Så det har jeg tænkt mig at lave fuldstændigt om på. Selvfølgelig laver jeg ikke om på mig selv, men jeg vil prøve primært at holde diskussionerne til ’Sandhed eller tablet’. Vi er jo herinde for at have det fucking sjovt, ikke for at lave drama, forklarer Mark om sine planer.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mikkel må se kæresten Amanda have sex med Mark i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig

Mark tror også, at produktionen kaldte ham tilbage til tredje sæson, fordi de var kede af, at de smed ham hjem så tidligt sidst. Derfor håber og tror han også, at han får lov at blive hængende meget længere denne gang.

– Jeg er en helt anden kaliber end de andre, og jeg er sindssygt god til det her, det har jeg også fået at vide af mange. Jeg er ligeglad, om jeg hopper nøgen i poolen eller har sex på tv. Sådan er jeg, og det har man også brug for en gang imellem, ellers bliver det for kedeligt at se på, fortæller Mark, der bestemt mener, at han er værd at beholde i programmet.

Men intet er sikkert i ’Ex on the Beach’. Derfor må tiden vise, om Marks ændringerne skal vise sig at være kløgtige, eller om Mark endnu en gang bliver sendt hjem til Danmark med lynets hast.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk forlovet med programmets ekspert

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.