Nyeste artikler
Se alle
Michelle i 'Ex in the Beach' sæson 2 (Foto: Kanal4)

‘Ex on the Beach’-Michelle afslører: Sådan er mit og Nicklas’ forhold i dag

Kærligheden blomstrede mellem Michelle og Nicklas under 'Ex on the Beach', men er det fortsat hjemme i Danmark?

Glæden var stor hos Michelle, da Nicklas kom ind i ‘Ex on the Beach’. Endelig var der en fyr efter hendes smag, og heldigvis var følelserne gengældt. Michelle og Nicklas endte med at sove sammen i suiten, og næste morgen var Michelle helt høj af lykke. Hun nævnte tilmed, at Nicklas godt kunne gå hen at blive hendes drømmefyr.

Desværre for Michelle og Nicklas sluttede den blomstrende flirt mellem dem brat, da Michelle dagen efter natten i suiten fik besked på at forlade villaen. Der er derfor ingen tvivl om, at Michelle var meget ærgerlig over at forlade villaen netop denne dag:

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda og Michelle skal forlade ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

– Det var hårdt at skulle forlade villaen. Jeg elskede alt ved at være der. Menneskerne, omgivelserne, atmosfæren og ikke mindst mig selv. Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har været så afslappet, som jeg var derinde. Jeg havde absolut ingen bekymringer og intet stress. Hjemme i Danmark har min hverdag de seneste år nærmest været bygget op på stress og bekymringer, men inde i villaen var det bare, som om alt var anderledes. For første gang, siden jeg var barn, formåede jeg faktisk at kede mig nogle gange, hvilket var sundt, forklarer Michelle og fortsætter:

– Særligt var det ærgerligt at skulle ud, lige når Nicklas var kommet ind. Der er meget, man ikke ser på tv, men Nicklas og jeg brugte faktisk hele dagen sammen den dag, hvor jeg blev sendt hjem. Så selvom vi kun var derinde i godt et døgn sammen, formåede han at komme godt ind under huden på mig. Normalt holder jeg fyre på afstand og har svært ved at give dem en chance, men Nicklas slog bare benene væk under mig fra start. Derfor havde jeg allerede mentalt forberedt mig på, at det var mig, der ville blive sendt hjem den dag. Jeg har gennem hele min tid i villaen haft alle fyrene i friend-zone, så da jeg faldt for Nicklas, var jeg pludselig ikke anderledes fra de andre piger på det punkt. Desuden er det typisk mit liv. Hver gang jeg bliver oprigtigt glad, så er der noget, der skal skyde det ned igen. Min mor har også sagt, at jeg ikke må sige, at ting går godt, eller at jeg er glad, for så ved vi godt, jeg bliver ramt dagen efter af et eller andet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Michelle: Abdul er ikke min ex

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ville forlade ‘Ex on the Beach’

Ventede på Nicklas i Danmark

Michelle fortalte i afsnittet, at hun bestemt regnede med, at hun og Nicklas skulle fortsætte flirten, når han også vendte hjem til Danmark. Desværre gik alt ikke efter planen mellem de to.

– Jeg sagde til Nicklas, da jeg forlod villaen, at han ikke skulle holde sig tilbage på grund af mig, da han skulle have hele oplevelsen med. Så hvis han fik lyst til andre, så skulle han bare gøre det, men jeg ville vente på ham i Danmark, så vi kunne finde ud af, om det kunne blive til mere mellem os, da han indtil videre var som min drømmefyr. Dog skete der ting i villaen, efter jeg røg ud, og da han kom hjem, var intet det samme længere, selvom jeg rent faktisk havde ventet på ham og afvist alle fyre indtil da, forklarer Michelle.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Frederik afslører hemmelig aftale hjemmefra

– Vi har det stadig rigtig godt med hinanden, snakker sammen og kan til tider godt flirte for sjov. Jeg har dog set sider af ham, efter jeg kom hjem, som desværre udelukker ham fra at skulle være min drømmefyr, og vi er begge enige om, at der aldrig vil blive andet mellem os end en lille uskyldig flirt. Så alt i alt er vi bare gode venner idag, uddyber hun.

Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babe har været gift

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.