Nyeste artikler
Se alle
Mikkel (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

‘Ex on the Beach’-Mikkel indrømmer: Jeg gik over stregen

I aftenens afsnit af 'Ex on the Beach' blev Mikkel upopulær, og det kan han godt forstå.

I aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ vendte villaens beboere sig mod Mikkel. Der var bred enighed om, at det ikke var i orden, da han forsøgte at teste Simone og Jonas’ forhold. Men Mikkel mente ikke, han havde gjort noget galt, selvom han måtte ende med at undskylde overfor flere af de andre deltagere. Nu har piben dog fået en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

– Jeg kan godt forstå, de andre bliver sure, og jeg burde nok ikke har kørt den så langt. Jeg ville gerne teste følelserne, fordi jeg syntes, det var synd, at Jonas skulle ændre sig fra den sjove morsomme fyr til den totalt kærestekedelige voksen, da Simone kom ind. Hvis Simone bare legede med ham, ville det være synd for Jonas. Jeg var nok også en smule nedtrykt over, at Amanda ikke var i villaen, så jeg manglede måske lidt spænding, forklarer Mikkel og fortsætter:

– Det var ikke det fedeste, at alle var sure på mig, men mest fordi på daværende tidspunkt forstod jeg ikke, hvad folk var så sure over. Det gik op for mig, at jeg var gået over stregen under mange af de samtaler, hvor jeg blev venner med folk igen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mikkel må sige farvel til Amanda.

LÆS OGSÅ: Klara åbner om forholdet til Sean: Var de kærester under ‘Paradise’?

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Selvom Jonas og Mikkel ikke virker som verdens bedste venner i programmet, så understreger Mikkel, at han virkelig godt kunne lide den sjove og morsomme Jonas, og derfor ærgrede det ham, at den side af Jonas blev gemt væk.

– Han ændre sig nok fordi, det var den person, han var i Danmark, dengang Simone og ham var sammen. Men der er meget, som ikke blive vist på tv, alle gav mig ret i, at han havde ændret sig. Alle snakkede om det, fastslår Mikkel, som ikke helt ved, hvor langt han ville være gået med Simone for at teste forholdet.

– Jeg ville nok aldrig have kysset med Simone, på grund af Amanda, men jeg ville have gået langt nok til, at jeg fandt sandheden. Jeg kunne have kysset Simone i suiten, hvis jeg ville.

Den dag i dag er Jonas og Simone blevet kærester, og Mikkel er glad på deres vegne.

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Helena slår fast: Mike tænker med de nedre dele

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.