Nyeste artikler
Se alle
Mikkel til premierefest for fjerde sæson 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Mikkel: Jeg skal tjekkes for kræft

Reality-hunken har mærket tegn på testikelkræft.

Tirsdag var 24-årige Mikkel Søndergaard, der er kendt fra ‘Ex on the Beach’ sæson 2 og 4, på sygehuset for at blive tjekket for coronavirus.

LÆS OGSÅ: Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

Dog var det ikke spørgsmålet om, om han mon er blevet smittet med corona, der var den primære årsag til tjekket. Faktisk har Mikkel slet ikke mærket til symptomer på COVID-19. Men det seneste stykke tid, har han mærket, at noget andet er galt.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

– Jeg skal tjekkes for corona, så jeg ved, om jeg må komme ind på sygehuset, hvor jeg skal tjekkes for kræft, siger Mikkel til Realityportalen.

Tegn på testikelkræft

Lægen påpeger dog, at der kan være tale om mange ting, men hun ønsker først og fremmest at udelukke kræft.

LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

Mikkel forklarer til Realityportalen, at han har oplevet ømhed og hævelse i testiklerne, og at han ikke kan gå, uden ømheden kan mærkes.

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager venter i disse dage svar på, om coronatesten er negativ. Er den det, skal han CT-scannes på mandag. Hvad der skal ske, hvis coronatesten er positiv, er Mikkel ikke helt sikker på.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’

– Jeg krydser bare fingre for, at jeg ikke er smittet med corona. For så kommer jeg først på sygehuset, når jeg er rask, siger han.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.