Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach'-Jeppe får senere besøg i villaen af Pernille Nygaard og Naja (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Ex on the Beach’-Naja forklarer sig: Derfor valgte jeg Mark til suiten

Der viser sig at være en god forklaring på, hvorfor Naja valgte Mark og ikke Jeppe til villaens suite.

Både Mark og Jeppe kæmpede deres sag i aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’, hvor de begge gerne ville blive valgt af Naja til at overnatte med hende i suiten.

I sidste ende faldt Najas valg på Mark, og eksen Jeppe måtte derfor finde et andet sted at overnatte.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Naja sagde efterfølgende til Jill, at hun blandt andet havde taget valget, fordi hun ikke ville ødelægge noget mellem Jeppe og Jill, men det viser sig, at der var flere tanker bag hendes beslutning:

– Jeg valgte Mark, fordi jeg på det tidspunkt syntes, at han var den sødeste derinde. Derudover også, fordi jeg gerne ville se, hvordan reaktionen var fra Jeppes side, da jeg valgte Mark i stedet for ham. Jeg håbede på, at Jeppe ville snakke med mig efter for at høre, hvorfor jeg valgte en, som jeg ikke kendte, i stedet for ham. Jeg var ikke interesset i Jeppe på den måde, da vi var venner og ikke mere, men jeg syntes alligevel, at det kunne være sjovt at se hans reaktion, fortæller Naja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

– Jeg havde overvejet at vælge Jeppe, men man skal ikke gå tilbage til en fuser. Desuden var Jeppe og jeg kun bollevenner hjemme i Danmark, så der var ingen følelser i klemme fra min side. Det var jo også fem-seks år siden, vi sidste havde været sammen, så der var ingenting fra min side. Desuden virkede Mark også mere åben og interesseret i at snakke med mig i forhold til Jeppe, så derfor valgte jeg ham, forklarer Naja og tilføjer:

– Da det var min første dag derinde, havde jeg ikke i tankerne, at der skulle ske mere mellem Mark og mig på det tidspunkt. Jeg syntes, han var sød, men jeg skulle først lære ham lidt mere at kende, så da han prøvede at være sammen med mig i suiten, var det et klart nej. Jeg ville ikke være sammen med ham den første aften.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Lykken tilsmiler ‘Ex on the Beach’-René: Jill er dejlig

LÆS OGSÅ: Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.