Nyeste artikler
Se alle
Nicklaes fra 'Ex on the Beach' 4 (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Nicklaes får kørekortet igen: Jeg er den lykkeligste mand

Onsdag kunne Nicklaes igen kalde sig ejer af et kørekort. At få sådan et i hus har han prøvet før, men derfor var han bestemt ikke uden nerver til køreprøven.

I et helt år kunne Nicklaes ikke lægge et billede af sit kørekort på Instagram, for sådan et havde han ikke. Men fra igår kunne han, for han har bestået sin køreprøve, og beviset på det er i hus.

– Jeg er den lykkeligste mand i dag, skrev Nicklaes efter køreprøven i en insta story.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Før den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager mistede kørekortet, havde han kørt bil i syv år og følte sig meget sikker og erfaren i trafikken, og derfor var det faktisk under køreprøven en udfordring for ham at huske at orientere sig så grundigt, som man jo skal.

– Jeg har det fantastisk nu, men var skide nervøs op til, for jeg hader alle former for prøver. Jeg synes bestemt ikke, det var nemmere, fordi man har prøvet det før. Lad os bare sige det sådan, at jeg havde en rigtig venlig sagkyndig, siger Nicklaes efter køreprøven til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe hæmmet af smerter: Jeg kan knap nok gå

Dårlig periode i livet

Han ønsker ikke en lang, uddybende forklaring om, hvorfor han dengang for et år siden fik taget kørekoret, da der allerede er blevet skrevet om det i medierne. Men Nicklaes var på det tidspunkt i en dårlig periode i sit liv, hvor han lige havde mistet sin bedste kammerat.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’

– Jeg kørte en sommermorgen i mine egne tanker på motorvejen mod København. Jeg holdt ikke øje med, hvor hurtigt jeg kørte, og så holdt der en fotovogn, og ja så havde den et fint billede af mig med 160 kilometer i timen i en 90-zone, fortæller han kort.

Han havde desværre ingen klip tilbage, og derfor var konsekvensen, at han måtte undvære kørekortet i et år. Derfor har han været meget afhængig af venner og familie.

LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop

– Det har været forfærdeligt, da jeg er et forholdsvis selvstændigt menneske. At bo i Hedehusene er bare ikke optimalt, når man ikke har kørekort.

Heldigvis er det et overstået kapitel, og nu kan han igen sætte sig bag rattet.

– Det skal bestemt fejres med en masse arbejde i aften. Vi tager fejringen i weekenden, siger Nickales med et smil.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.