Nyeste artikler
Se alle
Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-par er blevet forældre

Hele fem uger før tid kom 'Ex on the Beach'-parrets søde lille søn til verden

Om fem uger skal Mathias Severingsen og Caroline Godrim, som mødtes under optagelserne til den første sæson af ‘Ex on the Beach’ og blev kærester i sidste program, være forældre – eller det skulle de efter planen, men der var ikke nogen, der havde fortalt deres søn om den plan. Det viste sig i hvert fald, at han havde en anden plan.

LÆS OGSÅ: Nu svarer Oscar og Asta på kæreste-rygter

– Byd hjertelig velkommen til Oliver Godrim Severinsen. Vores lille baby besluttede sig for at ville ud noget før tid, nemlig den 7 november 2019. Jeg var på arbejde og tænkte, at mine plukveer var lidt mere voldsomme, end de plejede, så for en god ordens skyld ringede jeg til jordmoren, som sagde, jeg skulle ind til et tjek. Jeg skyndte mig at sige til Mathias, at vi skulle afsted, og vi kørte mod sygehuset. Jordmoren kiggede mig igennem, jeg fik taget en masse målinger, alt så stadig fint ud, skriver Caroline på sin Instagram-profil.

Veerne blev dog kraftigere, og parret besluttede sig for at blive på hospitalet til kl. 20, hvor Caroline skulle tjekkes igen, i stedet for at tage hjem.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Her er Kesslers nye realityprogram

–  Da klokken nærmede sig 20, var jeg allerede åbnet 4 cm, og Oliver vil altså bare ud. Jeg havde det så mærkeligt, fordi det gjorde så sindssygt ondt, men stadig var jeg så spændt på, at jeg skulle møde det lille menneske, som jeg har båret rundt på så længe. Kl 21:37 var lille Oliver født. Han var så sej og stærk hele vejen! Han vejede 2194 gram og var 47 cm. Han trak selv vejret, og det eneste han skulle have hjælp til var en sonde, indtil han kunne amme fulgt ud ved mig.

Stadig indlagt

Det er nu ti dage siden, Oliver kom til verden, men de er stadig indlagt på hospitalet, fordi Oliver er født for tidligt, men den seje lille gut klarer sig godt.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’: Det er iscenesat

– I dag fik han sonden af, så der går forhåbentlig ikke længe, før vi kommer hjem igen. Et godt råd er at følge din mavefornemmelse, hvis du er gravid, og du pludselig mærker noget med din krop, som den ikke plejer. Hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt til jordmødrene – de er der for at hjælpe!
Det har været en vild rutsjebanetur af følelser, og jeg har personligt ikke været klar til at dele det med jer, før nu. Selvom det hele er gået så godt, frygter man stadig det værste. Men vi er ovenud lykkelige for vores fantastiske lille vidunder.

Realityportalen har været i kontakt med Caroline, som fortæller, at de alle har det godt under omstændighederne. På grund af den hurtige fødsel kunne hun ikke nå at få noget smertestillende udover lattergas, som dog ikke virkede for hende og gjorde det i stedet sværere for hende at trække vejret, så det måtte de droppe. Hun måtte derfor klare fødslen på egen hånd.

– Det gjorde så fandens ondt. Men når man først hører, han græder, og han er kommet ud, så falder der en sten fra hjertet, og man glemmer alt om den forfærdelige rejse, man lige har været igennem med veer, fortæller Caroline.

Hun roser også Mathias for at være en god støtte gennem fødslen af sønnen. Se billedet af Mathias og Carolines søn, Oliver, herunder:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder

Foto: Privat

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.