Nyeste artikler
Se alle
Amanda og Mikkel (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-par slår op og foreviger kærligheden

Mikkel og Amanda har gjort deres kærlighed permanent, men vil det sige, at de finder sammen igen?

Luften har været kølig mellem flere af årets ‘Ex on the Beach’-par den seneste uge, for Mikkel og Amanda var det tredobbelt utroskab fra Mikkels side, der endte med at sende forholdet ned i toilettet. Men Mikkel fortrød med det samme sine handlinger, og meldingen var klar: Han ville kæmpe for at vinde Amanda tilbage.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er gift

Amanda var ikke afvisende, men hun lagde heller ikke skjul på, at hvis hun skulle tage Mikkel igen, så skulle der andre boller på suppen. I weekenden tog Mikkel så et afgørende skridt for at bevise sin kærlighed og dedikation til forholdet. Her fik kan nemlig tatoveret Amandas forbogstav og et hjerte på sin ringefinger.

– Jeg har fået tatoveringen, fordi jeg gerne vil bevise min kærlighed, og hvis det ikke lykkes mig og Amanda at finde sammen igen, så er det et evigt minde om ‘Ex on the Beach’, det ville ikke have været den samme oplevelse uden Amanda, forklarer Mikkel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mikkel indrømmer: Jeg gik over stregen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mikkel er lettet over, at “den” virker, da han har fundet vej til Amandas seng

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

Amanda: Det er et stort skridt

Amanda har tidligere fået lavet en lignende tatovering med Mikkels forbogstav og et hjerte, og hun er meget glad for, at Mikkel har valgt at forevige sin kærlighed til hende.

– Mikkels tatovering betyder da pisse meget! Jeg valgte at få min for at vise min kærlighed til ham, og nu gør han det samme. Jeg elsker Mikkel, og at han nu skal bevise noget, så er dette et sort skridt, nu mangler vi bare ærligheden og tilliden, fastslår Amanda.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Tatoveringen er dog ikke det eneste store skridt, Mikkel har taget. Han har også sagt sit job som bartender og sin lejlighed op i det jyske, og han har planer om at rykke tættere på sin udkårne Amager-pige.

– Det er i hvert fald planen, der er stadig 3 måneders opsigelse, så vi tager det stille og roligt. Vi har tilbragt noget af weekenden sammen, og vi har snakket meget om tingene, vi er stadig glade for hinanden, men vi tager det en dag af gangen. Men det går klart bedre nu end for en uge siden, så vi må se hvad der sker, slutter Mikkel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita om eksmanden: Jeg skulle være utro eller dø

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.