Nyeste artikler
Se alle
Camilla og Robin til premierefest på 'Ex on the Beach' 4. (Foto: Janus Nielsen.)

‘Ex on the Beach’-Robin fortryder: Ville i suiten med Camilla

Set i bakspejlet ville Robin gerne have fortsat flirten med Camilla. Men Emma stjal hans opmærksomhed.

Camilla og Robin har i løbet af de første dage i Brasilien fået et godt øje til hinanden, og der er efterhånden masser af romantik i luften. Men da Emma som den nye pige i villaen tager Robin med på en danse-date, vender han hjem med en helt anden og næsten ikke-eksisterende interesse i Camilla.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i tårer: Jeg savnede mit barn

At han kan ændre følelser så hurtigt, kan måske komme bag på nogle.

– Da Emma dukkede op, var der pludselig en pige, som jeg ikke anede, hvem var, og som så godt ud. Jeg har en svaghed for noget nyt og ville gerne udforske det, og derfor har jeg måske skubbet Camilla for hurtigt væk, fortæller Robin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche om fortid med Blachman og Rasted: Derfor skrev jeg det

I suiten med den forkerte

Da Emma jo som den nye gæst skal indtage suiten den første nat, vælger hun at tage Robin med sig. Robin fortæller i dag, at han ville ønske, at det var Camilla, han skulle dele seng med den nat.

LÆS OGSÅ: Virker hun bekendt? Her har du set Adrianna fra ‘Paradise Hotel’

– Jeg fortryder, at jeg stoppede det mellem mig og Camilla midt i, at det hele gik så godt. Camilla er egentlig ikke min type, og på det tidspunkt var jeg ikke rigtig vild med hende, men der var noget ved hendes personlighed, som jeg fandt interessant. Derfor fortsatte jeg med at bruge tid på hende, siger Robin og fortsætter:

– Jeg føler, hun minder meget om mig selv, og derfor kunne jeg ikke lade være med at se, hvor det kunne føre hen. Men jeg er for hurtig til at hoppe videre til den næste. Derfor fortjener Camilla bedre end mig, siger han.

LÆS OGSÅ: SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.