Nyeste artikler
Se alle
Sara og Jeppe fra 'Ex on the Beach gik fra hinanden i juli. (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the beach’-Sara indrømmer: Jeg er ikke ovre Jeppe

Sara er ikke bleg for at indrømme, at det tager hende lang tid at komme videre efter at have oplevet ægte kærlighed.

Til juli er det et år siden, at realityparret Sara Isafold og Jeppe Bøg Risager slog op. Sara har tidligere undgået alle spørgsmål omkring Jeppe, men nu fortæller hun ærligt i en spørgerunde på Instagram, at hun ikke er ovre ham endnu.

Sara bliver spurgt, om hun nogensinde savner Jeppe?, hvortil hun svarer:

– Ja nogen gange.

LÆS OGSÅ: har tabt 12 kilo: Se ‘Paradise’-babes vilde forvandling

Det svar gør flere af Saras følgere nysgerrige for mere info om Jeppe. Til spørgsmålet: Er du ovre ham? Eller håber du stadig lidt på, at i finder sammen igen?, svarer Sara:

– Jeg gider ikke engang lyve, og jeg prøver altid at undgå de her spørgsmål om ham, men nej, jeg er ikke ovre ham endnu. Og ja, inderst inde gør jeg på et eller andet tidspunkt, skriver Sara i sin story.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Sara ved ikke, om Jeppe har det på samme måde.

– Jeg tror, at han er mere videre end mig, men det er også fair. Det har været og er en lang proces for nogen, og det er fucking okay, skriver Sara fortsat og slår fast, at hun ikke ser sig om efter andre fyre lige nu.

– Jeg vil gerne være single i lang tid.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

Realityportalen har talt med Jeppe, der ikke deler Saras følelser. Til Realityportalen har han følgende kommentar til Saras story.

– Alt respekt for Sara. Skide sød pige, men det er over et år siden. Jeg er en ung fyr, jeg er single, og der er mange af mine ekskærester, som gerne vil have lidt mere af farmand, siger Jeppe.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.