Nyeste artikler
Se alle
Sara og Jeppe (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Sara indrømmer: Jeg savner Jeppe

Sara er ikke kommet over Jeppe, og hun savner ham hver dag.

Efter godt og vel et halvt års parforhold besluttede Jeppe Risager og Sara Isafold sig for at kaste håndklædet i ringen for tre måneder siden. De havde ellers kæmpet sig igennem utroskab fra Jeppes side efter ‘Ex on the Beach’, men pludselig sluttede forholdet til stor overraskelse for parrets mange følgere.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

– Vi er ikke sammen længere. Vi kunne bare aldrig se hinanden, og jeg starter i skole i Horsens, mens Sara skal arbejde. Og det giver ikke mere tid. Fremtiden så ikke lys ud med tid til hinanden, fortalte Jeppe dengang til Realityportalen.dk.

Sara bakkede ham op i forklaringen og gav udtryk for, at hun var helt enig i beslutningen. Men selvom det var en fælles beslutning, så fastslår Sara under en spørgerunde på sin insta story, at det stadig ikke er nemt for hende.

– Det er nok på tide, at jeg fortæller jer, hvordan jeg egentlig har det efter vores breakup. Ja, jeg savner ham hver evig eneste dag. Jeg elsker ham stadig, han har fyldt så meget i mit liv på så kort tid. Og nej, jeg er ikke ovre ham. Okay, jeg ved, han lavede det stunt med Fie, og at jeg måske i realiteten burde være kommet over det på grund af det stunt, but I am not, skriver hun ærligt som svar på et spørgsmål om, hvorvidt hun savner Jeppe.

I et af de næste spørgsmål afviser hun også, at hun vil have fjernet den tatovering, hende og Jeppe fik lavet sammen. Den skal ifølge Sara blive på hendes ankel for evigt.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

I september måned lavede Fie Laursen og Jeppe et mediestunt og fortalte, at de var blevet kærester. Sara reagerede på sin Instagram-profil ved at være uforstående overfor Jeppes beslutning. Efterfølgende fortalte Fie, at mediestuntet var et led i optagelserne til et nyt DR-program.

Her viste Jeppe dog ikke meget betænksomhed overfor Saras følelser, da han fastslog, at de to jo ikke var kærester længere. Så alt tyder altså på, at han er lidt længere med at komme over Sara, end hun er med ham.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.