Nyeste artikler
Se alle
Sara fra 'Ex on the Beach': Mit nytårsforsæt hvert år er at være millionær. Det skal sgu nok ske en dag hahah. (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

‘Ex on the Beach’-Sara om sex på tv: Min plan har ændret sig

Sara havde på forhånd bestemt, at hun ikke ville have sex på tv, men den holdning ændrede sig hurtigt.

Inden 20-årige Sara fra Esbjerg satte sig på flyet i januar og drog afsted mod Mauritius for at optage ‘Ex on the Beach’, havde hun besluttet sig for én ting: Ingen sex på tv.

Det viser sig dog, at denne plan allerede få dage inde i opholdet ændrede sig.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du Sara og Jeppe har sex i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

– Jeg sagde til mig selv, at jeg ikke ville have sex på tv, men nu har jeg det sådan, at alt kan ske. Jeg havde ellers helt udelukket det hjemmefra, men det ændrer sig bare lidt, når man kommer herind. Så nu er det sådan, at hvis det sker, så sker det. Man fortryder også oftere de ting, man ikke gjorde, fremfor det, man gjorde. Jeg har stadig beholdt mit mål om, at jeg ikke vil være falsk. Jeg vil kunne se mig selv i øjnene, så jeg vil ikke overtræde mine grænser, slår Sara fast.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

– Jeg har det på samme måde med at finde en kæreste i villaen, som jeg har det med at have sex. Hvis det sker, så sker det. Men jeg leder ikke efter en. Min drømmefyr er en, der har humor og samtidig kan være alvorlig. Han må gerne være mørkhåret, have brune øjne, muskler, en god tan og gerne tatoveringer. Det kan dog glemmes, hvis personligheden kommer ind. Det er det altafgørende for mig, forklarer hun.

Se ‘Ex on the Beach’ søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.