Nyeste artikler
Se alle
Sidsel Borg (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-Sidsel efter sex med Jeppe: Havde fået Jills tilladelse

Hverken Jeppe eller Sidsel havde det dårligt med at have sex lige efter Jills exit.

Der gik ikke lang tid fra, at Jill røg ud af ‘Ex on the Beach’-villaen, til Jeppe og Sidsel besluttede sig for at have sex.

Som seer kan man måske godt få en smule ondt af Jill, der tydeligvis havde følelser i klemme for Jeppe, men hverken Sidsel eller Jeppe har det dårligt med, at de besluttede sig for at være sammen den dag, hvor Jill røg ud.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel

LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen

– Jeg havde gjort det klart og sagt fra starten til Jill, at der ikke var mere i det end ren sex. Så jeg tænkte ikke rigtig over, om jeg sårede hende, når nu jeg havde været ærlig overfor hende. Derfor havde jeg det fint med at have sex med Sidsel, for jeg havde hele tiden sagt til Jill, at det kun var sex, det som hende og jeg havde sammen, forklarer Jeppe til Realityportalen.dk.

– Det var selvfølgelig lidt underligt at være sammen med Jeppe lige efter, Jill røg ud, men det sidste, Jill sagde til mig i villaen, var, at jeg bare skulle gøre det. Så jeg havde ligesom fået hendes tilladelse, forklarer Sidsel.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!

Jill: “Det gjorde ondt”

Selvom Jill bekræfter, at hun havde givet Sidsel grønt lys for at være sammen med Jeppe, ændrer det dog ikke på, at hun stadigvæk blev ked af at høre, at de to havde været sammen.

– Jeg vidste, at det ville ske. Jeg er jo ikke dum, så jeg kunne godt se, at det ville ske. Sidsel har dog aldrig fortalt mig, hvad der skete, efter jeg røg ud. Det er de andre deltagere, der har fortalt mig, at de var sammen, og det gjorde virkelig ondt. Jeg havde ikke forventet andet fra dem, men det gjorde ondt, at ingen af dem fortalte mig om det, da vi kom hjem, fortæller Jill og fortsætter:

– Jeg mente det, da jeg sagde til Sidsel, at de bare skulle gøre det, for ellers ville jeg være en dårlig veninde, hvis jeg stod i vejen for, at de kunne blive en ting. Når det så er sagt, så ramte det mig selvfølge stadigvæk, men det var ikke nok til at ødelægge vores venskab. Det tog mig ikke mange dage at blive okay igen, og Sidsel og jeg er stadigvæk veninder. Jeppe og jeg snakker dog ikke rigtig sammen, vi kan fint snakke, når vi mødes, men det er også det.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.