Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach' 2018 (Foto: Krestine Havemann)

‘Ex on the beach’-stjerne vil være jagerpilot

En 'Ex on the beach'-deltager drømmer om at gøre karriere i militæret.

Der er vist ingen tvivl om, at der er langt fra luksuslivet i villaen på Mauritius til hårdt arbejde i militæret. Ikke desto mindre er det dét Mathias Severinsen, tidligere ‘Ex on the beach’-deltager, drømmer om. Han vil nemlig gerne være jagerpilot.

– Jeg er lidt i vildrede angående min karriere, men jeg tror faktisk, at jeg søger ind som jagerpilot til foråret, fortæller Mathias.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

Reality-hunket har altid haft drømmen om at komme op at flyve, men han har været i tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre.

– Man skal bestå en masse tests for at blive kvalificeret, men jeg tror helt klart på, at jeg kan. Jeg har altid gerne villet være pilot, men jeg bruger ret stor styrke i linser, og jeg har troet, at man blev diskvalificeret på grund af det. Det har jeg så fundet ud af, at man ikke gør, så jeg kan godt blive det alligevel, fortæller Mathias og forsætter:

– Jeg har altid gerne villet i hæren, fordi jeg ikke er lavet til et kontorjob. Jeg skal ud at være aktiv og presse mig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem

Mathias er allerede gået igang med at træne op, så han kan blive klar til de fysiske tests, man skal igennem, hvis man vil erklæres egnet til jagerpilot-uddannelsen.

– Det ser ikke ud som om, at de fysiske tests er så svære igen – ikke for mig i hvert fald. Jeg har dyrket sport i hele mit liv, og så træner jeg frem imod det. Jeg bruger en del tid i fitness for tiden, fortæller han.

Caroline har det blandet

Det kan altså meget vel være, at Mathias på et tidspunkt er nødt til at rejse fra kæresten Caroline, som han mødte under ‘Ex  on the beach’. Parret har netop haft 10-måneders dag, men de glemte det og må derfor tage en romantisk revanche på et andet tidspunkt. Spørgsmålet er, hvordan hun har det med udsigten til, at Mathias skal i militæret.

– Hun har det lidt blandet med det, fordi hun kan jo godt se, at det er mit liv, og jeg skal gøre, hvad jeg har lyst til – men samtidig ville hun da ikke synes, at det er sjovt, hvis nu vi skal til at starte familie sammen, og jeg så muligvis er væk fra hende i store perioder af gangen, siger Mathias og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen

– Men vi er enige om at tage det, som det kommer hen ad vejen – og sammen kan vi klare alting, og det er jo slet ikke sikkert, at jeg er kvalificeret til at blive pilot. Der er jo som sagt er rigtigt mange tests.

Det bliver spændende, om Mathias klarer sig igennem nåleøjet og bliver kvalificeret til at blive jagerpilot.

Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

LÆS OGSÅ: Kendt reality-babe anklagede sin mand for vold: Nu svarer han igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.