Nyeste artikler
Se alle
Geggo og Cengiz (Foto: Janus Nielsen)

FÅ SVARET: Derfor var der tvivl om Geggos termin

Flere har undret sig over de udmeldinger, som Geggo har givet omkring sin termin.

Flere seere af ‘Familien fra Bryggen’ har undret sig over, hvorfor Geggo i serien fortæller, at hun har termin den 20. juni, og på hendes Instagram i dag er hun gravid med termin i august. I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ afslører Geggo og Cengiz, at den første graviditet ikke gik som planlagt.

– Jeg blev jo meget hurtigt gravid, da vi begyndte at prøve på nummer to, men desværre holdte det ikke ved. Det endte i en spontan abort, så det er lidt ærgerligt, siger Geggo i dagens afsnit.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt

Parret prøver at finde en forklaring på det, der er sket.

– Man skal også bare tænke, at når der sker sådan noget, så er det fordi, der var et eller andet galt, siger Cengiz og fortsætter.

– Derfor siger kroppen fra og siger “I skal have en som Alba – bare i dreng”.

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om kontakten til Mikkel Kessler i ny bog: Jeg savner ham

Selvom Cengiz forsøger at få stemningen op med sin joke om en dreng, så er parret er tydeligt påvirket af oplevelsen.

– Jeg har svært ved sådan noget. Jeg prøver bare at støtte hende (Geggo red.), når hun er ked af det, så godt jeg kan, siger Cengiz i programmet.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne på akutmodtagelsen 

Der gik ikke mange måneder, før Geggo blev gravid igen, og i dag viser alle scanninger, at et sundt barn vil melde sin ankomst til august.

Se klippet herunder, hvor Geggo og Cengiz taler om aborten, og se ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.