Nyeste artikler
Se alle
Ægteparret Geggo & Cengiz behøver dårligt nærmere forklaring. De faste seere af 'Familien fra Bryggen' har kunne følge med helt fra forholdets spæde start og frem til i dag, hvor Geggo og Cengiz er lykkeligt gift og deler datteren Alba. Derudover deler Geggo og Cengiz også arbejdsliv, ikke mindst som øjeguf på TV3, men blandt andet også senest på deres fælles projekt 'Stjerne Boksning'. Som 'Familien fra Bryggen'-fans vil vide, så nyder Geggo og Cengiz hinandens selskab og har været så godt som uadskillelige siden, de først fandt sammen (Foto: Janus Nielsen)

‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører vildt vægttab

Der er blevet noget mindre af den populære fyr fra Bryggen.

Da Geggo og Cengiz mødte op på den røde løber til premieren på ‘Klovn – The Final’ var der blevet noget mindre af Cengiz, som da også kunne afsløre, at han siden oktober har smidt hele 10 kilo.

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen?

– Jeg har ikke sådan været helt striks, jeg har stadig hygget mig og spist her og der, men jeg har fået en kostplan og så videre. Jeg kunne godt tænke mig i sixpack, det har jeg aldrig haft, så det kunne jeg godt tænke mig, men nu må vi se, hvad der sker, det kan også være, at jeg lige pludselig siger, at nu gider jeg ikke mere, fortæller Cengiz, som dog ikke er hoppet med på Geggos veganerhold:

– Det kommer aldrig til at ske, det kan jeg lige så godt sige, som det er, jeg er en kødspiser!

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt

Selvom Geggo er stolt af sin toptrimmede mand, så er der dog én lille ulempe ved, at Cengiz har været på kur siden efteråret.

– Han er kedelig at leve med nu, for han spiser så sundt, og jeg spiser ikke så sundt, lyder det med et grin fra Geggo, som understreger, at de er godt, hun har Alba, som heller ikke kun spiser salat og kylling.

LÆS OGSÅ: Lebbe-Lone dropper Linse: Du er for tyk

Til trods for de mange kilo, der er røget, og de ekstra muskler, der er kommet på, har Cengiz ikke måttet skifte hele garderoben ud.

– Tøjet sidder bare bedre nu, før der sad det bare pænt dårligt, nu sidder det bare godt igen, fortæller Cengiz.

‘Bryggen’-stjernen afviser dog, at hans træning har noget at gøre med den kommende sæson af ‘Stjerneboksning’, hvor planen stadig er, at han skal være arrangør sammen med Geggo, så han har ingen planer om at deltage i eventet som bokser.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset

Se Geggo og Cengiz på den røde løber herunder:

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.