Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kim Kardashian / Instagram

Familien Kardashian dropper Bruce

Kim og resten af Kardashian'erne dropper kontakten med Bruce Jenner i den nyeste sæson af reality-serien.

Bruce Jenner og familien Kardashian er ikke på alt for god fod i øjeblikket, og Bruces igangværende kønsskifteoperation har ikke gjort det bedre. Det hele kulminerer i den nyeste sæson af ‘Keeping Up With The Kardashians’, hvor pigerne angiveligt bryder kontakten med ham. Det skriver TMZ.

– Det er måske på tide, at de indser, at de næsten ikke er nok familie til at holde ferie med os, siger en af søstrene på et møde, hvor Bruces plads i familien bliver diskuteret, mens Kim – med henvisning til kønsskiftet – slår fast, at det hele også er blevet kompliceret. Det fortæller kilder tæt på produktionen til TMZ.

Der er i det helet taget lagt op til en masse drama i den kommende sæson, der blandt andet indeholder et møde, hvor Bruce fortæller Kardashian’erne om hans planer om at skifte køn. Det skulle ikke gå stille for sig, så der er meget at glæde sig til, når den kommende sæson bliver sendt.

LÆS OGSÅ: Kardashian-mor anede intet om eksmandens kønsskifte

LÆS OGSÅ: Kardashian stedfar involveret i dødsulykke

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.