Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Anthon Unger)

Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen

De to tidligere dansepartnere skal nu til at dele adresse.

Der var ingen tvivl om, at der var god kemi mellem Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk, da da dansede sammen i 2016-udgaven af ‘Vild med dans’. I starten af 2017 blev Mille Funk så single, og herefter kunne kærligheden mellem danserinden og skuespilleren for alvor begynde at blomstre.

LÆS OGSÅ: WOW! TV 2 løfter sløret for store ændringer i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ‘Vild med dans’-parrene

Den blomstrer stadig halvandet år senere, og nu har det lykkelige par taget et stort skridt sammen. I fremtiden kommer de nemlig til at dele adresse, efter Mathias er flyttet ind hos kæresten.

– For tiden er mit smil lige så stort som på det her billede. Jeg har det enormt sjovt i dansesalen OG så er ham her også flyttet ind hos mig, afslører ‘Vild med dans’-deltageren i et opslag på Instagram.

Mille Funk er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson af ‘Vild med dans’, hvor hun skal danse med skuespilleren Esben Dalgaard. Hvordan de klarer det, kan du følge fra den 7. september, hvor den nye omgang af TV 2-programmet har premiere.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinderens kæreste efter sexanklager: Jeg tror ikke på det

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Populær realityserie vender ENDELIG tilbage!

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Rosa har to store problemer i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært får nyt værtsjob

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.