Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen optrådte for første gang med sin nye sang på natklubben Bloom Nightclub i Køge (Foto: Janus Nielsen)

Fie dedikerer ny sang til sine eks’er: I ødelagde mig

Den 19. juli udkommer Fie Laursens nye sang, 'Fuck Af', som er dedikeret til hendes ekskærester.

Det er intet som en forelskelse eller et brud på et forhold, der kan åbne op for de helt store følelser og lade inspirationen flyde.

Den bølge er der mange kreative sjæle, der ridder med på, når de skal stykke et nyt gennemslagskraftigt produkt sammen – og det gælder også for Fie Laursen, som trækker på sine oplevelser fra tidligere forhold i en splinterny sang dedikeret til sine eks’er. Men det er ikke en af de muntre af slagsen.

– D. 19. juli udkommer ’Fuck Af’ ft @officialmilbo. Jeg har altid været kendt for mine dramatiske brud og fuckboys, så det var oplagt at lave en sang til mine eks’er, skriver ’Ex on the Beach’-stjernen på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

I forbindelse med udgivelsen af Fies nye sang, som er skabt i samarbejde med Milbo, bliver der afholdt et såkaldt ’release party’ på Lily McGees på Vesterbro i København, hvor hun vil optræde med sin nye single. Her vil hun desuden også vil optræde med sine andre sange såsom ’Justin’ og ’Top 10’.

– Min sidste eks sagde til mig, at jeg ikke ville blive til noget, når det kom til musik, og at ‘Justin’ var “heldig succes”. Ja, derfor skal den her sang spilles konstant og overalt, så han ikke kan slippe for at høre sangen, med hans navn og vers!, lyder det fra en hævntørstig Fie.

– I ødelagde mig, nu er det min tur til at snakke.

LÆS OGSÅ:Fie Laursens nye sang er ude: Hør den her

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie Laursen fortæller, at sangen ‘Justin’ bare var en joke, men den endte alligevel på de danske hitlister.

SE BILLEDET: Her er Fie Laursens nye paradiso-kæreste

Advokater har angiveligt godkendt sangen

På få timer har en masse brugere på Instagram allerede reageret på nyheden om den kommende single, der angiveligt kommer til at hænge eks’erne ud. En af dem, der har kommenteret, er vennen Teitur, som er er aktuel i denne sæson af ’Paradise Hotel’.

– Jeg er så fucking glad for, at jeg ikke er den eks, skriver en lettet Teitur efterfulgt af en grinesmiley, et hjerte samt #drengenebliverslagtet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så godt sælger min nye bog

Brugeren bettina_hobby kommenterer også oplaget og spørger, om Fie ikke er bange for at blive sagsøgt, hvis hun nævner navne. Til det svarer en selvsikker Fie:

– Haha nej, jeg har styr på alt, og flere advokater har godkendt sangen.

Hvem der bliver nævnt og i hvilken sammenhæng får vi først at høre om et par uger, hvor det også bliver spændende at se, om ’Fuck Af’ bliver årets helt store sommerbasker.

LÆS OGSÅ: Linse vipper Fie Laursen af pinden

Se opslaget, hvor Fie reklamerer for sin nye sang, herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

D. 19 Juli udkommer “Fuck Af” ft @officialmilbo 🖤 Jeg har altid været kendt for mine dramatiske brud og fuckboys – så det var oplagt at lave en sang til mine eks’er! Nu hvor det er sommer, tænder vi op for grillen og skruer op for højtalerne!!! Min sidste eks sagde til mig, at jeg ikke ville blive til noget når det kom til musik og at #Justin var “heldig succes” og derfor! Ja, derfor skal den her sang spilles konstant og overalt, så han ikke kan slippe for at høre sangen, med hans navn og vers! U wanna fuck with the Queen ?? Don’t try me boy ! I den her sang vil i få alt TEA på mine eks’er . I don’t give a fuuuuck anymore 🔫🖤🔺💨 #manslårikkpåpiger #næstengift #dindameringer #hendeslårduogså #byebyemøgsvin #cokefjæs #hinthint .. I ødelagde mig , nu er det min tur til at snakke ! 😈 @bubuchard

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.