Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen holder Playboy fest for sine nærmeste veninder (Foto: privat)

Fie holder housewarming: Så vild var festen

Fie Laursen er for nylig flyttet fra et værelse hos sine forældre og ind i sin egen lejlighed, og det skulle fejres for de nærmeste veninder.

Fie har for nylig fået sin egen lejlighed i Sluseholmen, som hører under postnummeret til København SV. Her har hun indrettet sig i en nybygget lejlighed med et større køkken-alrum, kontor med walk-in og separat soveværelse.

– Jeg er superglad for lejligheden, den er rigtig dejlig, udtaler Fie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Maddysten’-finalist mistede retten til faderskab: Har aldrig set sin datter

For at fejre den nye tilværelse i egen lejlighed, inviterede Fie i tirsdags alle sine nærmeste veninder til housewarming under temaet playboy mansion.

– Jeg valgte at invitere det, jeg kalder mine faste legekamerater i karantænen. Altså dem jeg har set i karantænen, så vi var ni, fortæller Fie til Realityportalen og forklarer, at temaet var for at der skete noget sjovt.

– Temaet var nok mest, fordi det kun var os piger, der skulle hygge. Og så tænkte vi playpoy, fortæller Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, der var med til festen.

LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank

På Fie og de øvrige gæsters Instagram-Story var der fuld gang i festen hele aftenen, og alle slog sig løs i ægte playboy stil uden alt for meget tøj på kroppen.

– Vi havde en rigtig god aften, der var god stemning, sushi og cheesecake. Der manglede i hvert fald ingenting, fortæller Nathalie.

LÆS OGSÅ: Gustavs store succes: Ingen troede på en realitystjerne 

Se flere billeder i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: UH! Hot reality-par er klar til at blive forældre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.