Nyeste artikler
Se alle
Der er ingen tvivl om, at Fie Laursens kæreste Daniel har forpligtet sig til forholdet. Under en måned efter, at parret mødte hinanden for første gang, fik Daniel lavet en stor tatovering med Fies navn (Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen afslører nyt tv-projekt

Følgere af Fie Laursen kan nu se frem til en serie af den glamourøse realitydeltager.

Fie Laursen har de sidste måneder været fulgt af et kamera, og det kommer der en tv-serie ud af, afslører hun for Realityportalen.

– Det er meget hemmeligt, men jeg har de sidste måneder filmet tv. Jeg kan ikke sige så meget andet end, det er mit eget.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker kæresten: Jeg er gravid!

Fie er stadig meget hemmelighedsfuld med de nye tv-planer, men hun kan fortælle, at det ikke blot bliver et program, som seerne kan streame, men at det kommer på flow-tv, og at der står et produktionsselskab bag optagelserne. Ifølge Fie har hun ikke lavet noget lignende tidligere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Derfor har jeg fået tatoveret hendes navn

– Det er mit største tv-projekt nogensinde, slår Fie fast uden at afsløre flere detaljer.

Hvornår programmet vises og på hvilken kanal, vides ikke, men ifølge Fie bliver der produceret flere afsnit, som kun vil omhandle hende, som potentielle seere kan glæde sig til.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

LÆS OGSÅ: Sidney Lees kæreste: Du spiller altid dum på tv!

 

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.