Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen (Foto: Privat)

Fie Laursen afslører vild operation: Det bunder i dårlig selvtillid

Fie Laursen har besluttet sig for at springe over, hvor gærdet er lavest og få opereret sig til en krop, som vil tage flere års træning.

I sidste uge fortalte Fie Laursen, at nu ville hun til at tage kampen op mod de ekstra kilo, der var kommet på hendes sideben, og derfor havde hun allieret sig med ‘Love Island’-vinderen Oliver Erngart og hans kæreste, Anna Seneca, der sammen har fitness-virksomheden Erneca Fitness, som skulle hjælpe hende med at blive toptrimmet.

– Sådan ser jeg ud efter min første styrketræning nogensinde. Jeg får god hjælp til at træne med fitness-brormand Boris Laursen, og så er Anna Seneca og Oliver Erngart mine to superhelte, der hjælper med træning og kost online. Glæder mig til at score drømmekroppen, skrev Fie på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Efter 10 dage har reality-baben nu besluttet sig for at kaste håndklædet i ringen, for hun har nemlig fundet en smutvej i stedet for den hårde træning og kostomlægning.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg har kæmpet hårdt med min vægt det seneste halve år, den er gået op og ned. Det har sat sig hårdt på min selvtillid at gå fra en small til en large, og trods jeg kæmper med træningen er det hårdt og lang vej til at smide kiloene, derfor har jeg altså valgt at tage en nem vej. Jeg har længe snakket om, at jeg drømte om at få lavet Brazilian Buttlift, som er et indgreb, hvor man går ind og suger alt fedtet ud fra forskellige steder på kroppen, og så sprøjter man fedtet ind i numsen, så man bliver slank over hele kroppen og får en rigtig Kardashian-booty, skriver Fie Laursen op sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Fakede forhold på grund af nyt tv-program

– Jeg ser det som en nem måde til drømme kroppen, lidt som at de former billedet, og så kan jeg træne, som jeg plejer og se hurtigere resultater i form af abs, der så vil vise sig. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg redigere min krop på mine billeder, og det er jeg faktisk træt af, men det bunder i røv dårlig selvtillid, når det kommer til min krop. Jeg er så ked af at have taget på at jeg har følt mig nød til at redigere min kro, for at kunne lægge et billede, op og det er jeg ked af. Jeg ønsker at få lavet operationen, så jeg kan finde selvtilliden frem og endnu større motivation til at passe min træning!

LÆS OGSÅ: UHH! Fie Laursen dater norsk kendis

Jeg skal stadig træne

Selvom Fie Laursen indrømmer, at hun ser det som den nemme vej og gerne vil slippe for at skulle træne sig hele vejen til den populære fyldige bag, så understreger hun, at det ikke betyder et farvel til den nye livsstil.

– Jeg skal stadig træne – det giver mig nu bare en mulighed for at få en killer krop, for at opnå den krop, jeg nu får, ville tage over et år, og man kan kun efter mange års træning opnå røven, jeg får nu. Så efter min operation er jeg stadig på forløb med Oliver og Anna og vil bare opnå sindssyge resultater, da min krop så har lav fedtprocent og er blevet flot, fastslår Fie overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Fuld opbakning fra trænerne

Og selvom man måske skulle tro, at hendes trænere ville være modstandere af at tage den nemme udvej og i stedet opfordre til at fortsætte ad træningens vej, så er det ikke tilfældet. Både Anna og Oliver bakker Fie op i beslutningen.

– Nogle vil sige, at det er at snyde, men som hun så fint skriver, så giver det hende motivationen til at fortsætte sin træning og fortsat kæmpe for at blive tilfreds, hvilket bare er fantastisk i mine øjne. Når sådan en operation kan have så positiv effekt, så kan jeg slet ikke se, hvorfor man så skulle lade være, fastslår Anna Seneca.

Både Oliver og Anna vil hjælpe Fie Laursen til at få trænet på den rigtige måde efter operationen, og ifølge Fie kan træningen genoptages efter tre uger. Hun regner med at få foretaget operationen i Tyrkiet omkring 20. november.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.