Nyeste artikler
Se alle
Fie og Frederik fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen har fundet en ny fyr

Efter længere tids overvejelser har Fie Laursen besluttet sig for, at det var tid til at prøve noget nyt.

Efter længere tids overvejelser har Fie Laursen besluttet sig for, at det var på tide at bryde med en fyr, som har spillet en stor rolle i hendes liv. Forholdet til manageren Nima Badrbeigier nok Fie Laursens længste forhold med en fra det modsatte køn, men nu er det altså slut.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

– Efter mange års samarbejde med Nima, så har jeg valgt at søge nye veje. Det har været en rigtig hård og svær beslutning for mig at skulle stoppe samarbejdet med ham, da han blev som en bror for mig til sidst. Nima har været her for mig både i min karriere og i mit personlige liv, men jeg var nødt til at tænke længere og fokusere på, hvad min drømme, egentligt bestod af, skriver Fie Laursen på sin blog.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik deler sit syn på at se sin daværende kæreste Fie have sex på tv

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

Årsagen til bruddet er, at hun gerne ville have en manager, der kunne rykke hende endnu længere, så hun kan opnå større mål end hidtil. Efter at have leget med tanken om at finde en ny manager i noget tid, mødte Fie Laursen en særlig fyr.

– Jeg kunne mærke med det samme, at han forstod hvor jeg ville hen med min musik og tv-karriere, og han sagde, at min psyke kom før alt – generelt, så kunne jeg mærke, jeg var under sikre vinger, der kunne få mig længere. På blot en uges samarbejde har vi sat mere igang, end der er sket i mit liv det sidste halve år, og med det sagt, kan jeg fortælle jer i godt kan glæde jer, til alle de spændende ting der kommer, fastslår Fie Laursen på bloggen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er ikke en dårlig rollemodel, fordi jeg ryger cannabis

Hun teaser desuden for, at hun inden længe udgiver en ny sang, men ellers er en del af taktikken i det nye manegement, at hun ikke længere vil tease for ting i lang tid op til, nu skal hendes projekter komme som store overraskelser. Fans må altså vente og se, hvilke kort reality-divaen nu har i ærmet

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.