Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

Fie Laursen: Jeg er ikke en dårlig rollemodel, fordi jeg ryger cannabis

Fie Laursen mener selv, at hun har en god grund til at ryge cannabis.

Selvom Fie Laursen ofte har påberåbt sig at være clean og sober, efter hun blev hentet af ambulance og kørt på hospitalet til Guldtubens efterfest i september sidste år på grund af en overdosis, så indrømmer hun på sin Instagram, at hun hyppigt ryger skunk, som er en form for cannabis.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

Det har fået den kritiske satiriker Morfarfortæller til at lave et opslag på sin Instagram-profil, hvor kan man se hende sidde og være ved at lave en joint. Her peges der på, at hun er en dårlig rollemodel for sine følgere, men det mener Fie Laursen ikke er rigtigt, hun mener nemlig ikke, der er noget forkert i at ryge cannabis.

– Hvordan kan alkohol være lovligt, når cannabis ikke er? Som min veninde Gina siger; Jeg kan ikke forstå, hvorfor alkohol er lovligt, hvis weed ikke er. Weed er bestemt ikke for alle, og alle reagerer forskelligt. Men jeg er imod et samfund, der dikterer, hvad vi må og ikke må. Weed er naturligt og ikke dødeligt og har så mange gavnlige virkninger. Nu drikker jeg stortset aldrig, fordi det er så farligt og ubehageligt. CDC har udtalt, at der hvert år er 88.000 alkohol relaterede døde (dog i USA, but still… facts!). Man skal ryge imellem 238-1000 joints for at kunne ramme en overdosis – igen, facts, fastslår Fie Laursen og fortsætter:

– Når jeg ryger, ryger jeg måske en halv joint af skunk. Det hjælper mig, med at slappe af og have ro. Jeg synes, det er tankevækkende, de der sidder og skriver lort til mig for at ryge – selv drikker hjernen helt ud, i weekenderne. Når jeg ryger, er jeg tilstede, jeg ved, hvad der sker – Jeg slapper bare af. Når folk drikker, ved de ikke hvad der sker, og de slapper bestemt ikke af. Alkohol er langt mere skadeligt end weed er – facts!

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik deler sit syn på at se sin daværende kæreste Fie have sex på tv

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

Derfor ryger jeg Cannabis

Den kendte blogger og reality-deltager med 317.000 følgere på Instagram er slet ikke enig i, at hun ikke lever op til sit ansvar overfor de unge følgere.

– Helt ærligt, dårlig rollemodel? Hvad med alle de realitystjerner, der promovere alkohol og druk hver weekend? Hvorfor svine mig til for at ryge en joint i min stue, imens jeg bare ligger og spiser chips. Jeg skader ikke nogen eller mig selv, fortæller hun og afslører, at der er en særlig årsag til, at hun ryger cannabis:

–  Jeg har røget i mange år nu imod migræne, simpelhen fordi medicin ikke var stærkt nok. Jeg blev diagnostiseret med voldsom migræne, da jeg var lille. Jeg lå i 3-4 dage og kastede op, svedte og havde det ad helvedes til i alle årene op til, jeg fandt ud af, cannabis hjalp migræne-patienter. Jeg fløj rundt fra forskellige afdelinger for migræne-patienter, intet hjalp, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Da jeg fyldte 17, købte jeg en joint, som jeg tog med hjem, da jeg ville ryge den, hvis jeg fik et migræne-anfald. Jeg kastede op i lange strømme, hovedet bankede, og jeg svedte. Jeg satte mig i vindueskarmen og begyndte at ryge. For hvert et hvæs, forlod migrænen hele min krop. Jeg lagde mig i sengen og kunne mærke koldsveden stoppe, alt stoppede, og jeg slappede af. Siden den dag har jeg røget imod migræne, når anfaldene kom, eller følelsen af hovedpine kom snigende. Nu ryger jeg gerne istedet for at drikke alkohol, så når jeg er til fest eller i selskab med folk som drikker, vælger jeg at ryge, fordi det kun gør mig rolig og tilstede – og så går jeg hjem helt normal, uden tømmermænd. Og uden de giftstoffer, som alkohol indeholder.

Hun vil skyde på, at hun ryger 1-2 gange om ugen, og hun mener ikke, at hun promoverer cannabis, bare fordi man kan se hende ryge på Instagram. Til gengæld fastslår hun, at hun stadig er “clean and sober”, fordi cannabis er en plante.

Hvad mener I, er det okay, at Fie Laursen ryger cannabis og viser det frem på Instagram?

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Er det ok, at Fie Laursen ryger cannabis?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.