Nyeste artikler
Se alle
Fie i september 2017 (Foto: Malene Porup)

Fie Laursen kan vinde fornem musikpris

Fie Laursen glæder sig over at være blandt de indstillede artister til prisuddelingen.

Fie Laursen begyndte sidste år for alvor at satse på at slå igennem som musiker, og realitydeltageren smed to sange, ‘Justin’ og ‘Top ti’ på gaden, og selv om det langt fra var alle, der var imponerede over sangene, så strøg de hurtigt ind på hitlisterne hos Spotify. Og nu kan bloggeren vinde en pris for den ene af de to sange.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’

Ved GAFFA-Prisen 2018 er sangen ‘Justin’ er nemlig en af de nominerede sange til Årets dansk hit, som man i øjeblikket kan stemme på. Her ender de fem af de 36 sange med fleste stemmer som de endeligt nominerede til prisuddelingen, der finder sted den 22. februar. Og Fie Laursen er stolt over, at hun i første omgang er blandt de indstillede sange.

– Jeg har det vildt fedt. Jeg er så glad! Først går jeg guld, og nu er jeg nomineret. Det er så fedt at blive nomineret til noget så stort som GAFFA-Prisen, fortæller hun til Realityportalen.dk, inden hun slår fast, at hun ikke regner med at vinde noget.

– Nej, det forventer jeg overhovedet ikke, for jeg er oppe imod nogle vildt store navne. Det er altid let at nappe en pris til Reality Awards, men det her er jo noget andet, fortsætter paradisoen, der blandt andet kæmper mod Gulddreng, Medina, Nik & Jay, MØ og Suspekt om at blive endeligt nomineret.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen har givet kæresten sit ja

Klar med mere musik

Selv om det er flere måneder siden, vi sidst har hørt nyt musik fra Fie Laursen, så slår hun fast, at hun ikke har lagt mikrofonen på hylden. I øjeblikket prioriterer hun bare tv, og blandt andet deltagelsen i ‘Paradise Hotel’ har taget en del af hendes fokus

– Vi har en sang klar lige nu, som vi skal have optaget. Den kan jeg indspille, når tiden er der, fortæller Fie Laursen og afslører, at der kommer mere musik fra hende i 2018.

Du kan stemme på Årets danske hit og de andre kategorier her frem til 31. januar.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen fortryder ‘Paradise’-deltagelse: Den dårligste beslutning i mit liv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.