Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

Fie Laursen kritiserer ‘Ex on the Beach’-deltager: Det er langt ude

Fie Laursen har mistet tilliden til en af de andre deltagere i programmet.

I ‘Ex on the Beach’ var Jeppe lidt af en original karakter, men efterfølgende viser det sig, at hans karakter måske ikke er helt så original. Han er blevet beskyldt for at have kopieret den engelske reality-deltager Stephen Bear. Det har gjort de andre deltagere i programmet med Fie Laursen i spidsen sure, fordi de pludselig stiller spørgsmål ved, om Jeppe overhovedet har været sig selv.

LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år

– Vi andre vi er der jo ligesom for at få venner og få oplevelsen, for at finde kærligheden og have det sjovt, og det virker bare lidt som om, han var der for at blive kendt. Jeg stoler i hvert fald ikke på ham mere, jeg synes, det er langt ude, lyder det fra Fie Laursen i DPlay-programmet ‘Efter Ex’.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Men Jeppe har svært ved at se, hvorfor de andre er sure på ham.

– Jeg kan bare ikke helt forstå, hvad er problemet, hvad er man vred over, jeg er så usikker på, hvad de er vrede over lige nu. Jeg er lidt rystet over, at selv sådan en som Fie Laursen, der er blevet skrevet så meget om i medierne, så læser man en artikel, og hun har ikke lært af, at det ikke er alt, de skriver, der er rigtigt, og så tager man det hele til sig, lyder det forundret fra Jeppe.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs

Se klippet fra ‘Efter Ex’ herunder, og se hele programmet på DPlay herunder.

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.