Nyeste artikler
Se alle
Foto: Discovery Networks Danmark.

Fie Laursens eks med i nyt program: Vil være rollemodel

Frederik Skovbjerg må ty til skrappe midler for at se ung og frisk ud, efter han er begyndt at leve det vilde kendisliv.

I aften er der premiere på det nye Kanal 4-program ’Plastikkongerne’. I programmet oplever man en masse reality-stjerner med hang til kanyler, når seerne kommer med ind i en eksklusiv verden af plastikoperationer og forskønnende behandlinger. Én af dem der kommer under kærlig behandling i første afsnit er Fie Laursens eks, som hun mødte i sæson 2 af ‘Ex on the Beach’, Frederik Skovbjerg.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus

Frederik får behandling hos Marc Fessel, der ejer Klinik A. I ‘Plastikkongerne’ fortæller Frederik, at han ser slidt ud, fordi han fester så meget, og derfor er han begyndt at få botoxbehandlinger. Han fortæller også, at han synes, det er hårdt, at han ikke må drikke alkohol et helt døgn efter botoxen er skudt ind.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Mark og Frederik hinanden

Sygeplejersken i programmet afslører da også, at det ikke ligefrem er en lav dosis, de kører med, når Frederik er på besøg. Frederik lader til gengæld sine følgere komme helt tæt på, når han streamer behandlingerne på sin Instagram, og netop den åbenhed var en af de ting, der var vigtig, da Frederik sagde ja til at deltage i programmet.

– Marc og jeg havde snakket om, at det er mere normalt for kvinder at få lavet botox, mange mænd vil ikke stå ved det, og mange tør ikke få det lavet, fordi de er bange for at blive drillet. Og det synes jeg var synd, så det var lidt en idé til at prøve at vise folk, at et er ingen skam at få det lavet. Så jeg prøver at være en rollemodel for at vise, at jeg er ligeglad, hvad folk tænker, det rager mig, det får man også at se i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’, fortæller Frederik, som kommer ind i programmet senere i sæsonen.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

Det var i forbindelse med en anden behandling, hvor Frederik fik ansigtspleje og tandblegning, at Marc påpegede Frederiks dybe rynker i panden og spurgte, om han ikke ville have gjort noget ved det, og Frederik er meget glad for resultatet.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

I ’Plastikkongerne’ følger man dagligdagen på klinikkerne og privatlivet hos nogle af Danmarks mest succesfulde plastikkonger, som både har kendisser og almindelige danskere som kunder. Især en del kendte ansigter fra realityprogrammer vil dukke op i løbet af sæsonen.

Plastikkongerne tæller botox-kongen Kim Novaa, der ejer Klinik Inito, Jesper Nygart fra AK Nygart, Marc Fessel fra Klinik A, Mustafa Bayrak og Rikke Chili fra Beauty Trips samt Søren Aaboe fra Bestage International.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.