Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

Fie Laursens forældre står frem i nyt tv-program

Snart kan stort set hele familien Laursen opleves på tv-skærmen, når Fie Laursens forældre også kaster sig ud i et nyt program.

I sidste uge kunne den opmærksomme følger spotte Fie Laursen i selskab med DR-værten Abdel Aziz Mahmoud, og hun hintede på sin Instagram for et nyt program med hende på public service-kanalen. Nu fortæller hun mere om programmet på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne med i ‘Vild med dans’

– Abdel har et program, som er ude i april, hvor han i et afsnit blandt andet følger mig, kommer helt tæt ind på mit liv, omkring hvordan det har været at blive kendt som barn, samt de hårde kampe jeg har haft tæt på livet. Mine forældre er med i afsnittet, hvor de fortæller, hvordan det er som forældre at stå på sidelinjen, skriver Fie på bloggen og fortsætter:

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Det var ikke Fie, der fik Michelle til at bryde sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Fie Laursen kæmpe for forholdet til kæresten Frederik.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det

– Jeg synes, det er blevet så godt og rørende – og jeg er så glad for, at mine forældre havde lyst til at være med, for de har jo aldrig været fremme på tv-optagelser med mig. Jeg har klodens bedste forældre – og det er så fedt, at de stiller sig frem og fortæller deres side af historien og deres bagside af medaljen ved at have en datter, som er kendt.

Det vides endnu ikke, hvilket program det er, Fie Laursen medvirker i på DR, men Abdel Aziz Mahmoud har tidligere haft reportageprogrammet ‘Adgang’ på DR2, hvor han stillede skarpt på forskellige personer eller ting i samfundet, så måske er det en ny sæson af det eller noget lignende. Fie lover at holde sine fans opdateret på bloggen.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.