Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘FLTL’-fyr satser på karrieren

Daniel Jacobsen er fast besluttet på at opnå drømmen over dem alle.

I ‘For lækker til love’-programmerne har Daniel Jacobsen jagtet kærligheden på utallige dates. De forskellige dates har ikke kun givet den kræsne single en række bekendtskaber, men også en masse begivenhedsrige dates. Der er dog en date, som Daniel ikke har været på.

– I mine to sæsoner ønskede jeg inderligt, at jeg kom ud på en date, hvor vi skulle lave teater. Men det skete desværre ikke, hvilket er trist, fordi det er en kæmpe del af min personlighed, som ikke er kommet frem på tv, siger ‘For lækker’-fyren og understreger:

– Min drøm har altid været at lave skuespil, teater eller børnetime Det har altid været drømmen af drømme!

LÆS OGSÅ: Daniels værste ferieflirt: Hun var ikke en kvinde

Fortsætter til det lykkes

I mere end 12 år har Daniel spillet skuespil på amatørplan, og derfor har han omsider taget mod til sig og besluttet at søge ind på skuespillerskolen.

– Det er svært at komme ind på skuespillerskolen, men jeg vil prøve hvert eneste år, indtil det lykkes. Men jeg håber da at klare det i første forsøg. Derfor skal der det næste stykke tid arbejdes og fokuseres på min skuespiller drøm, fortæller han.

Daniel ved, det kommer til at kræve hårdt arbejde.

– Der skal læses og trænes hos professionelle, men så vil man forhåbenlig også kunne se mig på DR1 en skønne dag som vært på børnetimen. Eller stå på en teaterscene ude i fremtiden. Jeg følger min drøm, og den starter nu.

LÆS OGSÅ: Daniel: Derfor er jeg med i ‘For lækker til love’

Plan B at falde tilbage på

Skulle det ikke lykkes Daniel at komme ind på skuespillerskolen i første forsøg, så kommer hans liv ikke til at stå på standby, indtil næste mulighed byder sig. ‘For lækker’-fyren starter nemlig på pædagoguddannelsen.

– Reality har fyldt en stor del af mit liv, så efter min gymnasieudannelse har jeg ikke startet noget nyt – andet end tv. Men jeg har altid gerne villet være pædagog, fordi jeg elsker og holder meget af børn og deres syn på livet. Og så er det jo altid godt at have en uddannelse, hvis nu min skuespiller og børnevært drøm mislykkes.

Men jobbet som vært på et børneprogram er uden tvivl noget, som tiltrækker Daniel.

– Jeg har altid været fascineret af børneunderholdning og dens værter. Jeg får en voldsom inspiration i og ser meget op til både Jan Lindeberg og Bubber. De har altid været et forbillede for mig.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Daniel er blevet single

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.