Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Forelsket ‘Ex on the Beach’-babe: Jeg har muligvis fundet kærligheden

Nu afslører 'Ex on the Beach'-deltageren Stine, at hun har mødt en sød fyr.

Stine Marie Dahl Jakobsen tonede frem på skærmen, da første sæson af ‘Ex on the Beach’ blev sendt på Kanal 4 i efteråret. Her måtte hun siges at have et turbulent forhold med ekskæresten Morten Kjeldsen, men i sidste ende kastede hun sin kærlighed på Kevin Pascal, der gengældte følelserne.

Flirten mellem de to holdt dog ikke, da parret kom hjem til Danmark, og Stine kunne i slutningen af september fortælle, at hun stadigvæk levede singlelivet og ledte efter prinsen på den hvide hest. 

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-stjerne vil være jagerpilot

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Nu tyder noget dog på, at han måske er dukket op:

– Jeg har muligvis fundet kærligheden, så det er bare rigtig dejligt. Jeg ville utrolig gerne fortælle mere om ham, men jeg har erfaret, at det hurtigt kan briste, hvis man fortæller for meget, før alt er sket og sikkert. Så det min lille hemmelighed endnu, hvem det er, der er rendt med mit hjerte, fortæller Stine hemmelighedsfuldt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ændringerne i ny sæson ’Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!

Siden ‘Ex on the Beach’ sluttede, er det ellers ikke meget, man har set eller hørt til Stine. Det viser sig dog, at der er en god forklaring på dette.

– Jeg har holdt mig lidt fra søgelyset, fordi programmet havde en negativ effekt på mit liv, da jeg kom hjem. Der var meget hate og mange skældsord både på sociale medier og i det virkelige liv, og derfor valgte jeg at holde mig fra søgelyset, så folk ikke kunne høste mere angående mig. Turen til Mauritius var for mig den sidste tid som den vilde pige, og jeg har efter hjemkomsten fokuseret på mig selv og forberedt mig på det “voksne” og ansvarlige liv, så folks kommentarer og rygter kunne jeg ikke overskue i min udvikling, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

Stine fortæller, at det går rigtig godt med hende. Hun knokler på arbejdet og leder efter en læreplads som frisør og derudover flytter hun i sin egen lejlighed i Roskilde til marts.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær datingserie vender tilbage med ny sæson

LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.