Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Forlovet reality-par planlægger barn nummer to

Nadia, tidligere 'Fristet'-deltager, og Nick, tidligere 'Paradise'-deltager, nyder familieidyllen i Kolding med fuldtidsjob, hus, og barn.

Der er sket meget, siden Nick Bisgaard Jakobsen deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2011. Sidenhen er han blevet kærester med ‘Fristet’-deltageren Nadia Johansen, som han friede til i 2013. Samme år flyttede parret også i hus sammen og fik en søn, Marius.

Sønnen bliver til december tre år, og det har fået parret til at overveje, om det snart er tid til endnu et barn sammen.

– Der er på nuværende tidspunkt ingen baby på vej, men han skal da ikke være enebarn. Nick mener også, at jeg ikke kan have to værelser med tøj og sko, hvis vi engang skal have en mere, griner Nadia og tilføjer:

–  Jeg tror da, at der godt kunne komme en baby mere indenfor et par år. Vi synes nemlig, at det vil være dejligt, hvis der ikke blev alt for mange år mellem Marius og nummer to. Både Nick og jeg har cirka otte år imellem os og vores søskende, og det, synes vi, er for meget.

LÆS OGSÅ: Nick og Nadia forældrepar har købt hus

Bryllup må vente

På den særlige dag 11.12.13 friede Nick til Nadia, som naturligvis sagde ja. Selvom parret snart har været forlovet i tre år, er der dog ikke udsigter til et bryllup indenfor nærmeste fremtid.

– Brylluppet må vente lidt, da vi lige nu bruger vores penge på huset, rejser og oplevelser. Men jeg vil da også gerne giftes, og jeg ser frem til at få en stor smuk prinsessekjole på en skønne dag, forklarer Nadia, som tidligere i år er blevet færdiguddannet:

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babe har smidt 15 kilo

– Jeg blev færdig som pædagog i slutningen af januar med et dejlig bevis kun med 12-taller, så jeg blev meget glad, lettet og stolt. Første februar begyndte jeg så at arbejde i en integreret vuggestue/børnehave, som ligger tæt på, hvor vi bor. Nu er jeg dog lige hjemme at gå, da der ikke er mange børn i juni og juli. Men jeg begynder igen efter vores sommerferie i Italien.

Nick arbejder til dagligt som key account manager i Telenor Erhverv, hvilket han er meget glad for. Han ser dog også frem til sommerferie med familien, hvor sønnen Marius for første gang i sit liv skal sydpå.

Se billeder af familien øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder – kan I kende hende?

LÆS OGSÅ: Hot realitypar er blevet forældre

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.