Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Forsidefruer’-babe: Folk er anderledes overfor mig nu

Det er tydeligt for forsidefruen at mærke, at hun er blevet et kendt ansigt i offentligheden.

46-årige Karina Von d’Ahé, der til dagligt arbejder med PR indenfor mode og skønhedsbranchen, men tidligere også har arbejdet som international model, afløste Sarah Louise i ‘Forsidefruer’ i den femte sæson, der rullede over skærmen i foråret.

Nu er hun aktuel i anden sæson, men selvom hun ikke har været fast del af TV3-programmet i flere år, som de andre fruer, kan hun allerede nu mærke, at hun er blevet et velkendt ansigt.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

– Jeg har fået meget respons i offentligheden, efter jeg er begyndt at være med i ’Forsidefruer’. Jeg glemmer hele tiden, når jeg handler i MENY, at jeg er med i et tv-program, som rigtig mange mennesker ser. Så på den måde kan jeg virkelig mærke det. Også når jeg er sammen med min søn, så siger han tit: ”Mor, de glor!” Jeg bliver ved med at glemme det, fordi jeg jo ikke går rundt og føler mig som en kendis. Men jeg kan godt mærke, at folk begynder at agere anderledes overfor mig. Det er meget mærkeligt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

LÆS OGSÅ: Forelsket Amalie: Der er børn i vente

– For jeg er jo fuldstændig den samme. Heldigvis er det kun positivt, og jeg har ikke oplevet nogen grimme ting. Jeg synes, det er sjovt. Folk er super positive. Men jeg er blevet meget mere selvbevidst, end jeg var før. Man tænker pludselig lidt mere over, hvordan man lige ser ud, når man går ud ad døren, fortsætter hun og tilføjer:

– Jeg kan helt klart også godt mærke, at det har betydet noget for min karriere som beauty-influencer, at jeg har fået mere eksponering, for så er jeg jo mere synlig i folks erindringer. Så jeg får jo flere kampagner og flere events nu, og det er jo mega fedt.

Se Karina i ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

LÆS OGSÅ: WOW! Realitypar indgår VILD aftale om familieforøgelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.