Nyeste artikler
Se alle
Jackie fra 'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)

‘Forsidefruer’-Jackie om genåbning: Mine børn skal ikke være testpersoner

Mange børn vender i denne uge tilbage til institutioner og skoler, men ikke Jackie Navarros børn.

I denne uge åbner de fleste daginstitutioner for mindre børn og skolerne for børn i 0.-5. klasse, og mange småbørnsfamilier kan begynde at åbne op for en hverdag, der lignede den fra før corona kom til Danmark. Men hos ‘Forsidefruer’ Jackie bliver der ikke ændret på tingene.

– Jeg har tænkt og tænkt, og jeg får nok medhold og en røvfuld beskeder af folk, som er uenige. Det bliver nok en blanding. Vi smider ikke børnene i skole eller i institutioner endnu, skriver Jackie i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest

At indbakken ville gløde, fik hun absolut ret i. Beskederne er væltet ind – 191 kommentarer er det blevet til på blot syv dage, men Jackie står ved sin beslutning, indtil hun kan tage ordentlig stilling.

– Jeg mener bare ikke, de (børnene red.) skal være testpersonerne. Alt det med at vaske legetøj to gange om dagen, og de skal sættes i grupper osv. osv. osv. Det tror jeg virkelig bliver en udfordring, skriver Jackie fortsat.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrues’ flygt fra Dubai: Vi er som nyforelsket

Men der er også en anden faktor, der har påvirke hendes beslutning om fortsat at holde børnene hjemme.

– Jeg tænker også på de familiemedlemmer, vi ikke kan se, når børnene kommer afsted. Der kommer også en lille ny i familien, jeg skal være moster for første gang, og det vil jeg heller ikke gå glip af.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nyder faktisk at være hjemme udover man mangler caféer og det sociale 🦋🦋🦋🦋 Jeg har tænkt og tænkt og jeg får nok medhold og en røvfuld beskeder af folk som er uenige. Det bliver nok en blanding. Vi smider ikke børnene i skole eller i institutioner endnu 🤦🏼‍♀️ resten kan i selv tænke jer til men jeg mener bare ikke de skal være testpersonerne. Alt det med at vaske legetøj 2 gange om dagen og de skal sættes i grupper osv osv osv. Det tror jeg virkelig bliver en udfordring. Tænker også på de familiemedlemmer vi ikke kan se når børnene kommer afsted. Der kommer også en lille ny i familien, jeg skal være moster for første gang og det vil jeg heller ikke gå glip af. 💕 #staysafe

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro) den

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor var stemningen akavet under modeshow

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vild var Jannis 50 års

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.