Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Forsidefruer’-Karina: Jeg frygtede at møde de andre fruer

Karina indrømmer, at hun var en smule nervøs, inden hun skulle møde de andre fem fruer.

Mens Amalie, Janni, Gunnvør, Jackie og Tina er velkendte ansigter i ‘Forsidefruer’, er 45-årige Karina Von d’Ahé ny kvinde i selskabet i sæson fem, hvor hun har afløst Sarah Louise.

Fordi Karina er den eneste nye i gruppen, var hun derfor også en smule nervøs, inden hun skulle møde de fem andre reality-babes første gang.

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det sjove klip, hvor Karsten Ree bærer Janni, som ender med at tisse i bukserne

HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

– Jeg frygtede lidt at møde de andre fruer, for jeg var nervøs for, om de lige skulle se mig an. De har dog taget rigtig godt imod mig. De var også meget nysgerrige, og især Janni gik lige i flæsket på mig og ville vide noget om mit privatliv, og det er jo fair nok, griner Karina og uddyber:

– De skal alle sammen have et kæmpe rygklap for min velkomst. Men jeg er heller ikke så nem at intimidere, og jeg har bare været mig. Men det har været hårdt at filme, filme, filme. Det blev jeg overrasket over. Især da vi var i Dubai, der var virkelig smæk på, og der kunne Janni og jeg godt joke med, at vi var ekstra trætte, fordi vi var alderspræsidenter. Selvom jeg blev træt, er jeg dog helt klart klar på en sæson mere, hvis muligheden kommer. Det har været rigtig sjovt.

HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

Karina bor til dagligt i Charlottenlund sammen med sin knap 13-årige søn, Joel. Det var meningen, at sønnen også skulle medvirke i ‘Forsidefruer’ sæson fem, men det kunne ikke lade sig gøre praktisk, så derfor møder vi ham ikke i denne omgang. Karina fortæller, at hendes søn synes, at det er sjovt, at hun er med i TV3-programmet. Ifølge Karina ændrer det dog ikke på, at hun stadigvæk er hans pinlige mor.

Se Karina i ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.

Se klippet herunder, hvor Tina fortæller, hvad hun synes om Karina:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.