Nyeste artikler
Se alle
Karina fra 'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)

‘Forsidefruer’-Karinas vilde fortid: Party-pige og international model

Der er ingen tvivl om, at Karina har prøvet lidt af hvert i sit 45-årige liv.

I øjeblikket toner Karina Von d’Ahé  frem på tv-skærmen hver torsdag i femte sæson af ‘Forsidefruer’, hvor hun for første gang medvirker som afløser for Sarah Louise.

Karina er 45 år og arbejder til dagligt med PR indenfor mode og skønhedsbranchen. Hun bor i Charlottenlund sammen med sin søn, Joel, på knap 13 år. Karina har tidligere været international model og så har hun bestemt oplevet lidt af hvert:

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Gunnvør fortælle om sit forhold til Oliver Bjerrehuus

HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

– Jeg har været kærester med kendte mænd, da jeg var yngre og været en rigtig party-pige med et sjovt og spændende liv. Blandt andet har jeg været forlovet med Henrik Boserup og dannet par med Joey Tempest. Men jeg er 100 procent faldet meget mere til ro. Jeg havde krudt i røven, men nu er jeg også Joels mor, og det vil jeg gerne, at han er tryg ved, så jeg tænker over, at jeg ikke vil være alt for vild – og så kan jeg heller ikke klare det mere, sådan er det jo at blive ældre. Jeg skal ligge i halvandet døgn efter en fest, griner Karina og fortæller mere om sit modelliv.

– Den vildeste forside, jeg har været på som model, har været nogle internationale magasiner, for eksempel et London-magasin, der hedder ’19 magazine’, det var ret stort. Jeg lavede en del forsider i udlandet og havde en seriøs karriere, hvor jeg også lavede nogle vilde kampagnefilm. Da jeg var model var det meget sådan, at man den ene dag lavede Bilka-trusser og den næste dag blev fløjet til Paris. I dag er det meget en bestemt type model, man vil være, men dengang var det bare anderledes, der lavede man det hele. Det var egentlig ret sjovt, at der ikke var så fine fornemmelser, forklarer Karina, der har været skilt i mange år, men drømmer om at finde kærligheden:

HOT NEWS:Her er Amalies nye tv-program

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

– Jeg vil da gerne finde en sød mand– måske ikke i en klassisk konstellation med at bo sammen og blande børn sammen, det ved jeg ikke, om jeg tror på. Nogle gange gør jeg, og andre gør jeg ikke. At jeg gerne vil finde kærligheden er dog ikke det, der er fokus på i programmet. De mænd, jeg gerne vil på date med, de vil nok ikke synes, at det er fedt at have kamera med. Det tvivler jeg i hvert fald på, at den mand, som jeg gerne vil finde, vil sige ja til. Der er nok nogle pæne og ordentlige mænd, der ikke vil rode med en reality-pige, og det har jeg fuld respekt for. Det var også med i mine overvejelser omkring, hvorvidt jeg skulle sige ja til programmet, fortæller hun.

Karina slår dog fast, at hun er rigtig glad for, at hun sagde ja til at medvirke i ‘Forsidefruer’, da det har været en god oplevelse.

Se det nyeste afsnit ‘Forsidefruer’ lige nu TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Fængslet var som en feriekoloni

Se klippet herunder, hvor Tina fortæller, hvad hun synes om Karina:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.