Nyeste artikler
Se alle
Tina Lund og Allan Nielsen tilbage i DK i sommerhuset 2020. (Foto: Henrik R. Petersen)

‘Forsidefrues’ flugt fra Dubai: Vi er som nyforelsket

Tina Lund er tilbage i Danmark og nyder tiden med mand, børn og forældre.

Gennem de seneste tre uger har der hersket total nedlukning i Dubai, hvor Tina Lund, Allan Nielsen og deres børn Lily på tre og syv-årige Louis bor til daglig. Uvisheden gjorde, at de for 14 dage siden besluttede at rejse hjem til Danmark. Og nu befinder de sig i deres sommerhus i nordsjællandske Vejby, hvor de bor sammen med Tinas forældre, May-Britt og Flemming Lund samt Allans datter fra et tidligere ægteskab, 16-årige Nanna.

Se billede af familien i lufthavnen herunder. Artiklen fortsætter efter billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The whole family is going home to Denmark 🇩🇰 #staysafeoutthere

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den

– Så det har været strengt. På et tidspunkt blev lufthavnen truet med lukning. Følelsen af ikke at kunne komme hjem blev for meget, så vi tog chancen og fandt et fly ud af landet, siger den 39-årige springrytter og medvirkende i ‘Forsidefruer’ på TV3.

LÆS OGSÅ: Knust ‘Forsidefruer’-Tina: Derfor rammer det mig hårdt

Flugten fra Dubai forløb ikke helt uden drama. Familien var sent ude i forhold til udenrigsministeriets anbefalinger til danskerne om at komme hjem fra udlandet midt i marts. For et par uger siden lykkedes det for familien at finde en afgang med mellemlanding i Frankfurt, hvor de på feltsenge i lufthavnen kom til at vente på et fly videre til Danmark. Som alle rejsende var de på daværende tidspunkt underlagt karantæne, så de måtte altså ikke forlade lufthavnen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina om Amalie: Hun må kunne tåle at få lidt igen

Se billedet fra lufthavnen, hvor familien overnattede. Artiklen fortsætter efter billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

One night I will never forget 🙈🙈🙈✈️✈️✈️ thanks to Frankfurt Airport for taking good care of my whole family

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den

– Men alt forløb godt. Vi hyggede os på feltsenge i en gabende tom lufthavn, indtil der lettede et fly til Danmark lidt senere, fortsætter Tina Lund, der forlod et 38 grader varmt klima til fordel for syv grader og stiv kuling i Danmark.

Tina Lund og mor May-Britt. (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babes: Derfor skal vi under kniven

Men der er også kommet noget godt ud af al den isolation, vi alle er underlagt i corona-krisen.

– Allan og jeg er nærmest blevet nyforelsket igen med al den tid, vi har fået sammen. Normalt har vi travlt begge to og ses næsten aldrig, fortæller den 39-årige springrytter, hvis daglige gøremål handler om pasning og ridning af otte heste, stævner samt mor til to. Så for hende har det været en stor omvæltning, da tempoet med få timers varsel skulle skrues ned til nul.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vild var Jannis 50 års

Tina Lund og familien er tilbage i Danmark, hvor de nyder hinanden (Foto: Henrik R. Petersen)

– De første par dage var svære, fordi kroppen lige skulle tilvænnes den nye situation, men nu har jeg fundet roen og nyder det faktisk. Man går jo ikke glip af noget – det er jo ens for alle. Jeg har måske aldrig været så meget sammen med mine børn som nu, erkender Tina Lund, der bor i et stort hus i Dubai med hushjælp og det hele. For tre år siden byggede de sommerhuset i Vejby Strand i Nordsjælland med herlig udsigt til bakker og Kattegat.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

– Vi er jo slet ikke vant til at have så meget overtøj på. Så kulden er ny for børnene, konstaterer den solbrune rytter videre.

– Så længe vi alle sammen er sunde og raske og har det godt, så er det fint. Vi tager en dag ad gangen og det har givet ro, at vi er kommet tæt på hele familien i Danmark, siger Tina Lund.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.